Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Dünyanın en iyi müzik festivalleri evinize geliyor



Dünyanın en iyi müzik festivalleri evinize geliyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte uluslararası festival sezonu da açıldı. Barselona’dan Mancherster’a, Chicago’dan Teksas’a kadar birçok önemli şehirde dünyaca ünlü dj’lerin sahne alacağı ve yabancı ülkelerden binlerce müzik severin katılacağı festivallerin tarihleri de belli oldu, 2016 sezonunun en iyi müzik festivalleri arasında yer alan altı büyük festivali evinize getirmeye hazırlanıyor. Festival yayınları 2-4 Haziran arasında Barselona’da gerçekleşecek olan ve bu yıl 16.’sı düzenlenen Primavera Sound ile başlayacak. İspanya’nın en önemli müzik festivali olan Primavera Sound üç gün boyunca Red Bull TV’den (www.redbull.tv) canlı olarak yayınlanacak.

Primavera’dan sadece beş gün sonra ABD’nin Tennessee bölgesindeki Manchester’da düzenlenen Bonnaroo festivali kapılarını müzik severlere açacak. 15 yıl boyunca her yıl aynı tarihlerde düzenlenen festivale yaklaşık 90 bin kişinin katılması bekleniyor.

Festival coşkusu, 29 Haziran – 2 Temmuz Danimarka’nın Roskilde şehrinde gerçekleşecek olan Roskilde ve 28-31 Temmuz tarihlerinde Chicago’da düzenlenecek Lollapolooza festivalleri ile devam edecek. 45 yıldır gerçekleşen Roskilde festivalinde şehrin en iyi aşçıları katılımcılara muhteşem bir lezzet şöleni sunarken aynı zamanda çıplaklar koşusu da yapılacak. Bu sene 25. Yılını kutlayan Lollapolooza’da ise Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, ve Major Lazer gibi onlarca ünlü isim sahne alacak.

Red Bull Tv’nin festival yayınları sonbaharda da iki büyük festivalle devam edecek. İlk olarak 8-11 Eylül tarihlerinde İngiltere’nin Wight Adası’nda gerçekleşecek Isle of Wight Festivali evlerinize konuk olacak. Festival programının son canlı yayını ise; dünyanın müzik başkenti kabul edilen Amerika’nın Austin şehrinde 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Austin City Limits Festivali’nden yapılacak.

 

1 2 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER