Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Hurdaların ustalıkla sınavı

 

İşinin ehli ustaların oluşturduğu Çarkçılar ve Anahtarcılar takımları, ellerindeki sınırlı malzemeler ile 24 saat içerisinde yeni bir araç ortaya çıkarmak için kıyasıya yarışıyor, Sanayi Savaşları 30 Ekim Pazar günü saat 11:55’te ilk kez TRT Belgesel’de izleyici ile buluşuyor.

Her bölümde, verilen malzemelerle 24 saat içerisinde yeni bir araç ortaya çıkarmaları istenen ustalar, meslek sırlarını ve işin inceliklerini ekrana taşırken, eldeki kısıtlı malzemeler ve çıkma parçalarla çalışıp ortaya çıkan sürpriz sonuçlar ile seyircileri şaşkına çevirecek.

Mesleki birikimleri birbirinden farklı ve her biri işinin ehli ustalardan oluşan Çarkçılar ve Anahtarcılar takımları Sanayi Savaşları’nda becerilerini ve yaratıcılıklarını konuşturacak.

Ustalar, hurdalıklara terk edilmiş paslı bedenlerden ve akla gelmeyecek malzemelerden yepyeni araçlar ortaya çıkaracak. Ustaların samimiyeti ve esprili yaklaşımları izleyiciye bir tamirhaneye uğramış da, tamir sürecine eşlik ediyor gibi hissettirecek. An gelecek; izleyici, ustaların tartışmalarına ve gerilen sinirlere şahitlik edecek; an gelecek takım ruhu ve uyumlu çalışma sonucu ulaşılan başarının sevincini yaşayacak. Sanayi Savaşları’nda ustalıkla keskin zeka ve rekabet ile samimiyet, zamana karşı yarışın getirdiği stres ile yoğrulacak.


Belgeselin yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli, yönetmenliğini Bilal Eroğlu, sunuculuğunu Oto Haber Genel Yayın Yönetmeni Halit Bolkan, seslendirmesini Uğur Taşdemir, proje teknik danışmanlığını İlhan Karaca, metin yazarlığını Özgün Öztürk yapıyor. Sanayi Savaşları’nın tekrarı ise 30 Ekim Pazar saat 21:05 ve 31 Ekim Pazartesi saat 02:00’de.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER