Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Rising Star ne kadar yükselecek bakalım?

tv8’de yeni bir yarışma programı daha Pazartesi gecesi itibariyle aramıza karıştı. Epeydir reklamı yapılan bir program, Rising Star. Canlı yayınlanan bu programın en büyük özelliği, akıllı telefonlarımıza indirdiğimiz tv8 Yan Ekran uygulaması vesilesiyle adaylara canlı canlı oy verebiliyor olmamız. İlk program olması da sebebiyle tabii, arada uygulama çöktü, sonra geri geldi filan. Ama genel olarak aşırı büyük bir aksaklık yaşanmadı.

Jüri üyeleri Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner, sunucu ise Öykü Serter. Öykü Serter’in bu takım programları sunmadaki başarısı bence çok net, ama yine de biraz heyecanlı gibi geldi bana, hayretler olsun. Mustafa Sandal bildiğimiz gibiydi, sezonlar dolusu O Ses Türkiye’de kendisini izledik nihayetinde.

Gülben Ergen, genelde olduğu gibi biraz fazlaydı. Fazla iyi, fazla kötü, fazla mutlu ya da fazla sesli değil, sadece fazla olarak anlatabiliyorum kendisini. Samimiyetine ne kadar kendimi inandırmaya çalışsam da her zaman bir miktar fazla bir insan bana kalırsa ve her şeyin dozunu o kadar arttırması inanılırlığını azaltıyor benim için. Sinir de olmuyorum aslında, ama aklıma yatmıyor da bir türlü. Kendisinin bir jüri üyesi olarak müzikal yetkinliği ile ilgili ise yorum yapacak değilim çünkü onun önem sırası epey altlarda doğal olarak.

Demet Akalın yine kendisi gibiydi diyeceğim, sanki en yakın arkadaşıymışım gibi manasız olacak. Ama kendisini Instagram’dan takip edip, arada röportajlarını okuyan bir insan, ondan böyle bir programda nasıl davranmasını beklediğini bilir, nitekim bana da öyle oldu. Yalnız bir parça tutuk geldi bana, o da ilerledikçe açılır diye düşünüyorum, umarım en azından.

Son jüri üyesi Fuat Güner ise kalbimde yaradır. O Ses Türkiye’de Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un jüri üyesi olması da öyleydi mesela. Çünkü bu adamlar benim için çok önemli, onların yazdığı bir cümleye, çaldıkları bir notaya yıllarımızı vermiş insanız, oturup da jüri üyeliği yaparken izlemek kalbimi çatır çatır kırıyor. Tabii manasız bir romantizm benimkisi, ne yapsın istiyorum bu insanlar bilmem. Jüri üyesi olarak da başarılı gibi geldi bana üstelik, insanlardan beklentileri hafif yüksek ama olsun. Yine de izlerken hüzünleniyorum.

1 2
Zeynep Gönenli
04/08/2015 10:20
YORUMLAR




DİĞER HABERLER