Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yaktın Beni 16 Ekim'de Vizyonda!

Geçtiğimiz aylarda ilk teaser fragmanı yayınlanan ve sosyal medyada büyük ilgi gören “Yaktın Beni” filminin vizyon tarihi belli oldu.

 

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in yazdığı “Yaktın Beni” filmi, 16 Ekim’de vizyona girecek.

 

“İlk kez komedi filminde”

 

Uğur Yücel’in “ilk komedi filmim” olarak adlandırdığı ve bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı “ Yaktın Beni”, Macit (Uğur Yücel) ve Selam’ı (Sarp Apak) dayı yeğen ilişiklisinin yanı sıra, Selam ve İpek’in (Sinem Kobal) aşklarıyla, Macit’le Leyla’nın (Meltem Cumbul) sahneleri de filmde duygulu anlar yaşatacak.

 

 

“Dev Kadro Yaktın Beni’de”

 

İlk teaser fragmanında yer alan eğlenceli sahnelerinin yanı sıra başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken “Yaktın Beni” filminin başrollerinde Uğur Yücel, Sarp Apak, Meltem Cumbul, Sinem Kobal, Hasibe Eren, Sezai Aydın, Ozan Özcan, Can Tarakçı, Emre Çağrı Akbaba, Yağız Kılınç 'ın yanı sıra, Ayça Damgacı, Bülent Şakrak ve Fedon konuk oyuncu olarak yer aldı.

 

İşte Yaktın Beni'nin Teaser Fragman'ı:

YORUMLAR




DİĞER HABERLER