Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
ABD Başkanı Barack Obama 'Running Wild With Bear Grylls' programı ile TLC'de

Discovery Networks International, Electus International ve Bear Grylls’ten Running Wild With Bear Grylls programının ABD Başkanı Barack Obama’nın yer aldığı özel bölümünü satın aldığını açıkladı. Bu özel bölümde Başkan Obama, Bear Grylls ile vahşi Alaska topraklarında trekking yaparak iklim değişikliğinin bölgedeki etkilerini gözlemliyor. Özel bölüm 3 Şubat Çarşamba günü 20:30’da TLC ekranlarında yayınlanacak.

Şu an ikinci sezonu yayınlanan Running Wild With Bear Grylls’de hayatta kalma uzmanı Bear Grylls; Kate Winslet, Ben Stiller, Channing Tatum, Zac Efron, Drew Bress, Kate Hudson, Michelle Rodriguez ve Ed Halms gibi Hollywood yıldızlarını hayatta kalma becerileri ile zihinsel ve fiziksel sınırlarının zorlandığı teke tek bir maceraya sürüklüyor. Catskill Dağları’nda hava dalışı yapmaktan Utah kayalıklarından iple aşağıya inmeye ve İskoçya'nın şiddetli fırtınalarına göğüs germeye kadar, gerek Grylls, gerekse yanındaki ünlü bu serüvenden başarıyla çıkmak için zihinlerinin ve bedenlerinin tüm kapasitesini ortaya koymak zorundalar. 

 

Discovery Communications hakkında

Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) 220’den fazla ülkede toplam yaklaşık olarak 3 milyar aboneye sahip dünyanın bir numaralı gerçeğe dayalı içerik sağlayan medya kuruluşudur. Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Science ve Turbo/Velocity liderliğinde ABD’li ortak teşebbüsü OWN: Oprah Winfrey Network ile TestTube, Seeker ve SourceFed’i içeren Discovery Networks Digital portföyünü de içeren yayın ağı ile Discovery, 30 yıldır insanların meraklarını gidermek için çalışmaktadır. Discovery aynı zamanda Avrupa ve Asya-Pasifik’te yayınlanan lider spor eğlence platformu Eurosport International’ın da sahibidir. Discovery ayrıca Discovery Education aracılığı ile okullar için hazırlanan eğitim ürünleri ve hizmetlerinin lider sağlayıcısıdır ve ödüllü seri K-12 dijital ders kitabı dahil olmak üzere birçok farklı dijital medya hizmetinin sahibi ve uygulayıcısıdır. Daha fazla bilgi için www.discoverycommunications.com’u ziyaret edebilirsiniz.

1 2 3 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER