Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Amerıcan Horror Story 6. sezon onayını aldı

Amerıcan horror story 6. sezon onayını aldı

 

 

Ryan Murphy ve Brad Falchuk tarafından yaratılan Emmy ve altın küre ödüllü amerıcan horror story, fx’in en çok izlenen yapımı oldu

 

 

LOS ANGELES, 11 Kasım, 2015 – FX çok sevilen ve bol ödüllü seri American Horror Story’nin 6. sezonuyla geri döneceğini resmi olarak açıkladı. Henüz ismi kesinleşmeyen Emmy ve Altın Küre ödüllü serinin 6. sezonu 2016 yılında FX’te yayınlanacak.

 

FX Networks CEO’su Landgraf “Önümüzdeki sene 6. sezonun kesin olarak gelmesiyle beraber, American Horror Story şüphesiz olarak televizyon tarihinin mihenk taşlarından biri oldu.” şeklinde konuştu. Landgraf “Murder House sezonundan Hotel sezonuna, American Horror Story mükemmeliyet ve cesaret seviyesini çok yükseklere çekerek, televizyon tarihinde bir öncü haline gelip, FX’in en çok izlenen dizisi oldu. Bu başarı bizim için çok önemli çünkü yaratıcılarımız Ryan ve Brad her sene takımı bir araya toplayıp onları daha görkemli, daha korkunç ve daha eğlenceli bir şeyler yaratmaları konusunda onlara meydan okuyorlar.” şeklinde konuştu.

 

American Horror Story serisinin ilk 4 sezonu, 71 Emmy adaylığı aldı ve 13 Emmy ödülü kazandı, bu ödüllerden 5 tanesi ise serinin 4. sezonu American Horror Story: Freak Show’a ait.

 

Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny gibi ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla American Horror Story: Hotel her Pazar 23.15’te Amerika yayınından bir gün sonra yeni bölümüyle FX ekranlarına geliyor. Oyuncu kadrosuyla da her sezon büyük yankı uyandıran dizinin 6. sezonda hangi ünlü yüzleri kadrosuna ekleyeceği ise merak konusu.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER