Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
ArifV216'dan karakterler geçidi

ArifV216 5 Ocak itibariyle vizyonda artık. Her bir sahnesi, her bir cümlesi titizlikle hazırlanmış. Her taşın altından bir gönderme çıkıyor, hem bu sefer sırf Yeşilçam da yok, The Shining'den James Bond'a çok kapsamlı bir antoloji var. Sesiyle, rolüyle o kadar çok konuk oyuncu dahil olmuş ki projeye, insan şaşırıyor. Bütün kadro gayet iyi, Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren'i "Ben kendi filmimi isterim!" diye bağırıyor. Müzikler şahane. Bir de hepsinin üstüne, filmin altını çizdiği konu: İyilik. Unuttuk biz seni, oysa ne kadar iyiydin, iyilik. Valla ellerine, aklına sağlık yapanların. 

Farah Zeynep Abdullah ve Çağlar Çorumlu. Ajda'nın filmdeki kıyafetlerde bizzat emeği de varmış. Şarkıları dinlemek de izlemek de güzel. Zeki Müren ise kesmiyor. Bu kadar. Erşan Kuneri'yle ikisini bir filmde görürüz belki.

Muhteşem ikili. Ahu Yağtu ve Zafer Algöz'ün gardırobu sayfa sayfa dergilerde yer alsın. Besim'in 'Pembe Pahter'e ilham olan takım elbisesini, her bir giysisini tamamlayan birbirinden iddialı ayakkabılarını tek tek incelemek istiyoruz.

Maria Anastasiyeva Filiz Akın'ı, bültende Murat Arkın denmişse de Murat Cüreklibatur ise babası Cüneyt Arkın'ı canlandırıyor. Sesler aynı.

Mert Fırat ve Şükrü Özyıldız ikilisinin yani 'kralların' filmdeki dostluğu da, Cingöz Recai konuşmaları da ayrı güzel.

Bu 'esas' karakterlerin yanında daha kimler kimler var. Kaçırılmayacak bir film bu... İyi seyirler. 

216'nın bunca sene sonra hala tatlığını korumasına da 10 puan.

ETİKETLER : cem yılmaz , ArifV216 , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER