Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Bear Grylls'in nefes kesen yeni maceraları BBC Earth’te

Maceracı Bear Grylls, ilk bölümü 11 Şubat’ta yayınlanacak olan yeni şovunda izleyicileri Britanya’nın en tehlikeli noktalarına götürecek

BBC Earth, televizyon tarihinin en heyecan verici yapımlarından birini Türkiye’deki izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Sunucu, kaşif ve maceraperest Bear Grylls’in imzasını taşıyan Bear Grylls ile Britanya'nın En Büyük Maceraları adlı serinin ilk bölümü, 11 Şubat Perşembe gecesi saat 23.50’de yayınlanacak.

Bear Grylls, adrenalin dolu bu yolculukta Büyük Britanya’nın en tehlikeli coğrafyalarını ziyaret edecek ve izleyicilere nefeslerini kesecek bir hayatta kalma mücadelesiyle buluşturacak. Bear, seri boyunca ziyaret ettiği her noktanın doğası, insanları, jeolojik yapısı ve bitki örtüsü hakkında da inanılması güç bilgiler verecek.

 

GİZEMLİ MAĞARALARDAN TEHLİKELİ ZİRVELERE

Bear’in en zorlu doğa koşullarını izleyicilere tanıtmak amacıyla ziyaret edeceği noktalardan birkaçı ise şöyle: Galler’in en dik zirvelerinden Snowdon, bölgenin en zorlu tırmanış rotaları arasında yer alan buzlarla kaplı Ben Nevis ve elbette Yorkshire’in tehlike ve gizem dolu mağaraları...

Serinin aksiyon dolu ilk bölümü, bugün Galler sınırları içerisinde yer alan Cardigan Körfezi’nde başlıyor. Bear, 65 yıl önce Atlantik Okyanusu’nın oluştuğu dönemde Kuzey Amerika’dan kopan kayalıkların meydana getirdiği bu noktada, 15 metrelik serbest bir dalışla egzotik bir deniz canlısı olan peygamber devesi karidesinin peşine düşüyor.

BBC Earth, TTNet’in IPTV platformu Tivibu üzerinden Türkçe yayın yapıyor.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER