Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Büyük Kediler' Şubat ayı boyunca Nat Geo Wild ekranlarında

Nat Geo Wild’ın seçimiyle en iyi büyük kedi belgeselleri, 7 Şubat’ta başlayarak her gün 19:00’da izleyicilerle buluşuyor. En yeni belgeseller ise Şubat ayı boyunca her Pazar iki bölüm art arda 19:00’da ekrana gelecek.

 

Avcılıkları, keskin zekaları, ihtişamları ve tüm gerçeklikleri ile vahşi doğanın kralları kedi ailesinin, aslanlardan kaplanlara, çitalardan jaguarlara uzanan pek çok farklı türü Şubat ayı boyunca her gün 19:00’da Nat Geo Wild ekranlarından evlere konuk oluyor.

Büyük Kediler belgesel serisi dünyada ve Türkiye’de, National Geographic’in soyu tükenmekte olan bu eşsiz canlılar için başlattığı Büyük Kediler Girişimi’nin bir parçası. Yardıma muhtaç, sahipsiz ve nesli tehlike altında olan tüm hayvanlar için herkesi kükremeye davet eden Nat Geo Wild, #hayvanlariçinkükre etiketli paylaşımlarla konu hakkında bilinirlik yaratmak için herkesin desteğini bekliyor. Kedinizle çekeceğiniz ve #hayvanlariçinkükre etiketiyle yapacağınız paylaşımlarla, büyük kedilerin sesi olabilirsiniz.

Nesilleri tehlike altında olan büyük kedi ailesinin bu zamana kadar yayınlanmış en iyi belgesellerinin seçildiği Büyük Kediler belgesel serisi her gün izleyiciyle buluşurken,Şubat ayı boyunca Her Pazar 19:00’da en yeni belgeseller iki bölüm art ardaekranlara geliyor.

Büyük Kediler, Şubat ayında her gün 19:00’da, en yeni belgeseller ise 7 Şubat’tan itibaren her Pazar 19:00’da, iki bölüm art arda Nat Geo Wild’da.

1 2 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER