Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Death Cure' ve Dylan O'brien


 

'Maze Runner' yıldızı Dylan O'Brien'ın geçtiğimiz ay, serinin 3. filmi 'Death Cure' çekilirken sette çok sayıda yaralanmaya maruz kaldığı ve yeterince iyileşene kadar çekim durdurulduğu haberleri duyurulmuştu. Ancak yaralanmaları önceden rapor edilenden çok daha ciddi durumda olduğu öğrenildi ve bu yüzden 'Death Cure'  çekimleri tamamen durduruldu.

Hollywood Reporter'a göre oyuncular ve set ekibi evlerine gönderildi ve yeni başlangıç tarihi O’brien'ın iyileşmesine ve ekibin yeniden bir araya getirilebilmesi durumuna bağlı.

Söylenenlere göre kaza filmde O’brien araba çarpmadan önce hareket halindeki bi aracın üstünde koşturuyodu. Bu çarpmayla şiddetli sarsıntıya maruz kaldı ve yüzünde yırtıklar ve kırıklar oluştu.

Fox'un bildirisinde geçen, "O’brien ın tamamen iyileşmesi için Death Cure filminin çekimlerine başlaması uzun zaman sonraya ertelendi "cümlesi filmin Şubat 2017 çıkış tarihinin aynı kalması konusunda şüphe uyandırdı.Bildiride "Dylan'a geçmiş olsun diyoruz ve en kısa sürede çekimleri başlatmayı diliyoruz" dendi.

Dylan'ın basın danışmanı da yaralarının ciddi durumda olduğunu ve daha çok zamana ihtiyaçları olduğunu duyurdu.

Kaynak: Vultre


YORUMLAR




DİĞER HABERLER