Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
DEFNE AKMAN'IN LİSTESİ
 
Hank: Karen valla bak seni çok özledim. Herkes yalan sen gerçeksin.
Karen: Birak bunlari artik Hank. Senden adam olmaz.
 
NE SENİNLE NE SENSİZ

Hank Moody (David Duchovny), Karen Van Der Beek (Natasha McElhone), Californication

Hızlı yaşamayı seven rock star kırması roman yazarı Hank Moody NY’dan LA’e taşınır, şan, şöhret ve kadınların onu beklediğini sanmaktadır. Ancak özel hayatı tel tel dökülmektedir. İçip kusmakta, onunla bununla yatmakta, kendine zarar vermekte habire şeytana uymaktadır. Karen Van Der Beek ise Hank’in uzatmalı bir ayrılıp bir barıştığı kız arkadaşı ve neredeyse reşit olmuş kızı Becca’nın annesidir. Başarılı bir mimar olan Karen bir çok kere hayırsız Hank ile ayrılmayı denemiş ama aralarındaki kimya yüzünden ya da işte alışık olduğundan ya da akılsızlığın herneyse, her seferinde ona geri dönmüştür. Hank ve Karen’ın altı sezondur yaşamadıkları skandal yok maşallah . Ne zaman mutlu olsalar hemen bir ihanet durumu ortaya çıkıyor, ya Hank birileriyle gidip yatıyor ya da Karen’ın hayatında bir erkek oluyor.

 
TAHT KURMUŞSUN KALBİME

Kurt Hummel (Chris Colfer), Blaine Anderson (Darren Criss), Glee

Kurt hayatına Blair girene kadar kendini her zaman dışlanmış biri gibi hissetti. Blaine, Kurt’e canı istediği gibi yaşayabileceğini, kendi gibi olmayı öğretti. Kurt kendini ne zaman yalnız hissetse Blaine onun yanında oldu. Mezuniyet balosunda tüm okulun gözü önünde onunla birlikte dansetmesiyle kalbimin tahtına oturdu. Yürü Blaine! Aferin sana! Helal olsun!


Blaine: Sen benim gönlümün kraliçesisin, taht kurmuşsun kalbime, en güzel yerindesin Kurt!


 
SEN SEVDALI BEN BELALI

Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Shae (Sibel Kekilli), Game of Thrones

Casterly Rock lordunun en küçük oğlu Tyrion şekilsiz vücudu ve cüceliğiyle ailesinin utanç kaynağı. Öyle ki babası cüceliğinin tanrıların günahları için kendisini cezalandırmak için olduğuna inanıyor. Üstüne bir de adamı doğumda annesi öldüğü için annesinin ölümüne neden olmakla suçluyor. Shae ise 19 yaşında hayatın sillesini yemiş bir fahişe. İki itilmiş, yalnız karakterin aşkını izlemeye doyum olmuyor haliyle.

Shae: Seninle birlikte olucam diye bir hizmetçi olmadığım kaldı zaten! Başlarım böyle aşka!


 
ÖRNEK EVLİLİK

Al Bundy (Ed O'Neill), Peggy Bundy (Katey Sagal), Married with Children

Evlilik hiç de mükemmel olmak zorunda değil. Romantik replikler, sakız gibi çamaşırlar, mum gibi yetişmiş terbiyeli çocuklar sıkıcıdır ve aslında hiç yoktur. Ağzında sakızı elinde sigarası ile ayakkabı satıcısı kocasına laf sokan, evi temizlemeyi reddeden, çamaşır yıkamak yerine yeni kıyafetler alan Peg Bundy, karısıyla sevişmek istemeyen, strip barlarda gezen kocası Al Bundy birbirleri için yaratılmışlar; ikisi de her şeyle alay eden, iyiliğe inanmayan karakterler ve zalimler. Söyledikleri gibi; “Aşka inanmıyoruz. Evliliğimiz bu yüzden yürüyor!”

Televizyonun en bozuk aile düzeni Married With Children


 
FIRTINALAR KOPARSA KOPSUN

Alex (Laura Prepon) ve Piper (Taylor Shilling), Orange is the New Black

Orange is The New Black’i izlememiş olanlar için hikayeyi kısaca anlatayım, Piper Chapman, saygın orta sınıfa mensup, evlenmek üzere olan bir kadındır. Eski kız arkadaşı Alex’le birlikte karıştığı uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı yüzünden 15 ay hapis yatması gerekmektedir. Alex bir uyuşturucu satıcısı, Piper ise kendi çıkarları için gerektiğinde başkalarını kullanan, kendine aşık, hep haklı hep önde olmak isteyen bir kadın. Son derece ilginç fırtınalı bir ilişkileri var. Alex örümcekse, Piper ağlara düşen böcek. Ve her seferinde Alex ne yapıp edip Piper’ı ağına düşürmeyi başarıyor.


Piper: Ölsem de sana geri dönmeyeceğim.
Alex: Sen onu benim külahıma anlat
 
YORUMLAR




DİĞER HABERLER