Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
FOTO HABER
Delibal galasından fotoğraflar!


Filmin galasına televizyon, sinema ve iş dünyasının ünlü simaları yoğun katılım gösterdi. 25 Aralık Cuma günü gösterime girecek film, galaya gelen seçkin konukların büyük beğenisini topladı.

Sanat, medya ve iş dünyasından önde gelen isimlerin bir araya geldiği geceye; Kenan İmirzalıoğlu&Sinem Kobal, Tuba Büyüküstün & Onur Saylak, Cansu Dere, Barış Falay & Esra Ronabar, Ertuğrul Özkök, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Begüm Kütük, Kıvanç Kasabalı & Sedef Avcı, Bennu Yıldırımlar, Nihat Altınkaya, Barış Kılıç, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Hare Sürel, Meriç Aral, Perihan Ünlücan, Cansu Tosun, Aydan Şener & Ecem Akbin, Melike İpek Yalova, Aslı Orcan, İlkin Tüfekçi, Rıza Kocaoğlu&Eylül Su Sapan, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Tansu Taşanlar, Batuhan Ekşi, Erkan Avcı, Sema Öztürk ve Can Gürzap gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Delibal'ın oyuncuları Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Mert Carim, Bahtiyar Engin, Defne Kayalar, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal kırmızı halıda yönetmen Ali Bilgin ile poz verdiler.

"FİLME YÜREĞİMİZİ KATTIK"

Davetlilerin salona girmesinin ardından sahneye çıkan Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ve Ali Bilgin konuklara geldikleri için teşekkür etti. “Ruhumuzu katarak çektiğimiz bir film, çok heyecanlıyız” diyen Leyla Lydia Tuğutlu’nun ardından söz alan Çağatay Ulusoy “Sektörün yoğun saatlerinden dolayı görüşemediğim birçok arkadaşımla karşılaştım. Teşekkür ediyorum hepsine geldikleri için. Umarım yüreğimizi katıp yaptığımız işi siz de hissedersiniz, umarım o duygu size de geçer. Aramızda olduğunuz için çok teşekkürler” dedikten sonra hep birlikte film izlemesine geçildi.

Aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun'un sarsıcı ve ezber bozan büyük aşklarını beyaz perdeye taşıyan Delibal 25 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

Ahmet Tansu Taşanlar

YORUMLAR




DİĞER HABERLER