Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Dizi karakterlerinin 2017 yıldız falı

Sevgili Ekranellacılar, bir yılı daha arkamızda bıraktık. Falcı Dudu’nuz olarak sizin için popular dizilerin karakterlerini inceledim, onların hangi burçtan olduklarını tahmin ettim ve bir yıldız falı hazırladım.

Çoğumuz yeni yıla bir değişim beklentisiyle başlarız. Bu iyi niyetli bir yaklaşım olmakla birlikte aceleci olmamakta fayda var. Eğer yükselen burcunuzu biliyorsanız onu da muhakkak önümüzdeki yılı değerlendirirken hesaba katın. Boş işlerle uğraşmak öyle kolay değil, seksen tane olasılığı size düşündürtmek de benim işim haliyle.  Bu sene temel gezegensel etkiler var. Kozmik hareketler de 2017 üzerinde genel etki edecek. Jupiter ve Satürn’ü başınıza gelen her şey için bahane edebilirsiniz. 2017, yeni pencereler ve farkındalıklara kapı açan bir yıl olacak. Belki de en önemlisi kendinizi anlayacaksınız. Kendinizi anlamanız, kendinizi sevmenize ve spiritüel anlamda gelişiminize işaret eder.

Bu kadar laftan sonra sizi uzmanlığım konusunda ikna ettiğimi düşünüyorum, Ne demişler, fala inanma falsız da kalma. Bakalım yıldızlar neler diyor bizimkiler için.

CESUR (Kıvanç Tatlıtuğ) / AKREP

Cesur ve Güzel’in Cesur’u, hayatını ondan çalan Tahsin Korludağ’dan (Tamer Levent) öcünü almaya kararlı. Korludağ kasabasına yerleşme planlarını sekiz yüz yıl önceden yaptı. Hırs, intikam, karanlık işler ve bunlar olurken güzel kadınlarla yakınlaşmalar onun olayı.

Anlayacağınız Cesur kardeşimiz bir Akrep. Bu Akrepler eğer bir şeye karar verirlerse onları yolundan çevirmek mümkün değildir. Asla kaybetmezler. Sezgileri de kuvvetlidir ha, aklınızı okurlar. Kendilerine gelince ser verip sır vermezler. Bakmayın siz onların öyle havalı olduklarına çok hassastırlar aslında ve bir kere yanlış yapmaya görün size bunu muhakkak ödetirler. Manipülatif ve baskın oldukları da bilinen bir durum.

Sevgili Akrep burcu mensubu Cesur, 2017 yılında aşk hayatınızda biraz karmaşık durumlar görünüyor ama Sühan’a (Tuba Büyüküstün) iyice ısınmaya başladığınız da bir gerçek. Bu yıl içinde mutlu olduğunuz gibi mutsuz olacağınız durumlar da gündeme gelecek. Jüpiter mistik güçlerinizi artıracak, Korludağ kasabasından müritleriniz ufak ufak etrafınıza toplanmaya başlayacak, derebeyliğe karşı bir tür mini kült oluşturacaksınız.  

ZEYNEP ÖĞRETMEN (Cansu Dere)/ YENGEÇ

Anne dizisinin Zeynep Öğretmen’i, kendi doğurmamasına rağmen o gariban yavrucağa (Beren Gökyıldız) öyle bir sahip çıktı ki nice annelere taş çıkarttı. Az kazanıyorum çok kazanıyorum, işim gücüm var demeden kendi öz annesi Şule (Gonca Vuslateri) ve üvey babası Cengiz’den (Berkay Ateş) zulüm gören kız çocuğuna sevgi dolu bir ev ve hayat verdi. Gerçi olayı biraz abarttı, çocuğun adını değiştirdi Melek’e Turna diyor ama olsun. Şimdilik Melek, gerçek annesinin yanında ama ben biliyorum Zeynep Öğretmen ne yapıp edip Turna’sını kanatlarının altına alacak. Bir Yengeç yavrusunu asla ellere yar etmez..

Yengeç, zodiakın en duygusal ve hassas burcudur malum. Aile ve ev onlar için en önemli şey. 2017’de Yengeçler aileyle ilgili maddi konularda zorlanmalar yaşayabilirler. Nitekim, Zeynep Öğretmen de annesinden gizli olarak kardeşleriyle evi satmaya kalktı, Turna’nın üvey babasına para yedirip duruyor. Yengeçlerin duygularıyla hareket etmemeleri gerekiyor. Bu yıl iş, aşk ve ev hayatını dengeleyebilirlerse (nasıl olacak ben de bilmiyorum astrolog ağzı işte çok şey etmeyin) çok güzel bir 2017 yılı onları bekliyor.

IV.  MURAD (Metin Akdülger) / ASLAN

Aslanlar lider olmak üzere doğmuştur. Dramatik, dominant ve karşı koyması son derece zor insanlardır. Diğer yandan cömert ve çekicidirler. Ancak kendi arzularını ön plana alıp diğerlerini görmezden gelebilirler. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi’nin ana karakteri IV. Murad, zaten cihan padişahı. Gerçi dünyayı yönetip otuz tane sipahiye söz geçiremiyor ama olsun. Görmezden gelinmek (örneğin annesi Kösem Sultan’ın onu pek sallamaması) ve eleştirilmek hiç hoşlarına gitmez. Öyle olduğu zaman zaten Murad da çok sinirleniyor, kılıcını kapıyor biliyorsunuz.

Gelecek sezon Murad’a etrafındakiler ağam paşam demeye devam edecekler. O da gücünü ispat etmek için gürz çevirecek, ok atacak, esecek gürleyecek. 2017’de  bekar aslan erkekleri Terazi, Kova ve İkizler burçlarıyla aşk yaşayabilirler. Henüz evlenmediği için Murad’ı da hala bekar kategorisinde görüyorum. Prenses Farya (Farah Zeynep Abdullah) da uzaydan gelmiş gibi takılması ve başına buyrukluğu ile tahminen bir Kova kadını. Yalnız, Aslanlar tutulmalardan fazlasıyla etkilenecek bu sene. Bu yüzden hayatlarında radikal kararlar verebilirler, Falcı Dudu söylemişti dersiniz.

DİLARA (Ebru Özkan) / OĞLAK

Oğlaklar eşlerini çok düşünerek seçerler, yanlış kişiye oynamazlar. Sorumlulukları onlar için çok önemlidir, risk almazlar. Paramparça’nın Dilarası da böyle. Erkeklerle ilişkisi tam bir maymun gibi, yeni tutunacağı dalı bulmadan ve onun sağlamlığından emin olmadan eskisini bırakmıyor. Hatta arada kontrol ediyor, sallanıyorsa hemen başka dala geçiyor. Oğlaklar tutucudur, kuralına gore davranırlar ama bu manitacılık yapmalarına engel değildir. Diğer yandan yaşadıkları maceradan keyif de almazlar, çünkü her şeyden habire korkarlar. Fazla koruyucudurlar, finansal güvenlik onlar için çok önemlidir. Dilara da bir ordu mensubu kadar kuralcı. Mamafih kurallar ancak o koyduğu zaman geçerli. Çünkü nedense her şeyin en doğrusunu kendi biliyor. 2017 Oğlaklara bol para getirecek. Düğünler, kutlamalar, merasimler ise hayatından eksik olmayacak. Belki de Cansu’nun (Leyla Tanlar) bebeği Emre’yi yanlarına alacaklardır. Çocuğa bir sünnet düğünü falan yaparlar artık.

MİRAT (Kutsi) / BOĞA

Kalbimdeki Deniz’de Kutsi, efendi, güvenilir ve dünya sıkıcısı bir karakter olan Mirat’ı canlandırıyor. Kendisi aynı zamanda atlara fısıldayan adam. Güvenilir, sabırlı, sadık, sorumlu ve sabit karakteriyle Mirat, tam bir Boğa. Boğalar tutucudur, sevdiklerine karşı fazlasıyla korumacıdırlar. Mantığın sesi onlardır. Bununla birlikte güzel ve iyi olan her şeyi sever ve dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanırlar. Mirat, iki çocuğu ve yaşlı babasıyla ortada kalan Deniz’i (Özge Özberk) kanatlarının altına aldı. Kendisi yemeğe de çok düşkün. Gelecek sezonda Deniz’i yanına alarak bol bol kuzu çevireceğini, kiremitte alabalık yemeye gideceğini düşünüyorum.

Bu arada Merkür retrosundan en çok etkilenecek burçlardan biri Boğa. Geçmişle ilgili çözülmemiş meseleler önlerine çıkabilir. Yüzleşmeler yaşanabilir. Eh öyle bir şeyler olsun zaten de biz de görelim bakalım Mirat sinirlendiğinde nasıl oluyor.

FARYALI (Timuçin Esen) / TERAZİ

Bodrum Masalı’nın Faryalısı, Yıldız’ın (Şevval Sam) her zaman yanında olan, sevgi dolu bir adam. Araya yıllar girse de, artık birlikte olmasalar da dostluğunu ve desteğini esirgemiyor. Terazi erkekleri böyledir işte. Çatışmaları bir an önce çözmek ve partnerinin de fikirlerini dinleyip bir anlaşmaya varmak için uğraşırlar. Terazi, sosyal, tutkulu, gayet çekici bir burçtur. Bağırıp çağırmadan insan gibi sorunlara yaklaşırlar. Eğer tatsız ve çirkin bir durumla karşılaşırlarsa kendilerini çekerler. Terazi romantiktir, zevk sahibidir, kaliteyi, güzelliği, uyumu bir bakışta tanır. Faryalı da böyle biri. Evren’in tüm rezilliklerine karşın yine de tüm ustalığıyla durumları idare ediyor. Yalnızca Yıldız’la değil çocuklarla da arası gayet iyi. Teraziler 2017’de hem Jüpiter’den, hem de Satürn’den olumlu etkiler alıyor. Bu sene daha kolay, daha rahat ve etkili hareket edecekler. Ancak iş yerinde açık düşmanlıklara ve tartışmalara dikkat etmeliler bu da otelle ilgili gelişmelere işaret ediyor haliyle.

CEVDET (Halit Ergenç) / KOÇ

Vatanım Sensin’in Cevdet’i yiğit bir asker, karısı Azize’ye (Bergüzar Korel) aşık, mert bir adam. Koç erkekleri enerji ve yaşam doludur, maceraya bayılırlar. Bunlar hiçbir şeyden korkmaz, her zaman zorluklarla karşılaşmaya hazır ve liderdirler. Yapı olarak asidirler ve kafalarna gore davranırlar. Cesur, kararlı, iyimser ve tutkulu tiplerdir. Ancak sabırsızlardır, kolay sinirlenirler ve agresiflerdir de. Her zaman dinamizm, hız, yarışma ararlar. Halit Ergenç’in canlandırdığı karakter de böyle tehlikeli işler yapmaya meraklı bir tip biliyorsunuz. Eyleme geçmek Koçların olayıdır. Risk almaktan korkmaz, her zaman genç kalırlar. Koçlar, 2017’de gelişmeleri lehlerine çevirmeyi başarırlarsa iyi bir yıl geçirebilirler. (Nasıl böyle bir şey söylüyor gibi görünüp hiçbir şey söylemiyorum, kapmış mıyım jargonu?) Yenilikler ve değişimler keyif verici olacak. Uzun süredir yapmak isteyip de yapamadıklarını bu yıl yapabilecekler.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER