Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Doctor Who 9. sezon fragmanına ilk bakış

Malum 52. yılını devirmeye hazırlanan, dünyanın en uzun soluklu dizisi Doctor Who 19 Eylül’de 9. sezonuyla geri gelecek. Comic-Con’da 90 saniyelik bir fragman yayınlandı ve meraklıları 8. sezonun ardından heyecanlandı. Ben de onlardan biriyim!

Etrafta çeşitli teoriler, fikirler v.s dolaşıyor. Ne olacağı belirsiz. Steven Moffat bize yine ters köşe yapabilir. Clara’lı, Missy’li bir sezon bizi bekliyor. Peter Capaldi de beklentileri yükseltmiş gibi. Göreceğiz! Biraz fragmana göz gezdireyim dedim. doctorwhowatch.com sitesi “7 büyük an” başlığıyla bir şeyler ortaya koymuş.

Kendimden de bir şeyler katarak, ortaya karışık fragmana bakalım. Öncelikle yeni bir tema müziğimiz var. Açıkçası fragman için çok uygun olmuş. En azından beni gaza getirmeye yetti.

Müzikle birlikte yeni sezonun yaratıkları da birer birer dökülüyor. Evet, Dalekler de var. Doctor şöyle diyor:

Ne zaman artık daha sıra dışı olamaz desem, beni şaşırtıyor. İmkânsız, nefret ediyorum. Tam bir şeytan, büyüleyici. Onu ölümüne öpmek istiyorum.

Şimdi bu sözlerin ardından Missy’den bahsedildiğini düşünmek mümkün. Ama mevzu Doctor Who olunca öyle olmuyor. Her şey ve herkes olabilir. Ama muzip bir omuz silkişi var Doctor’un. Missy ile bu sezon ortaklık söz konusu olabilir mi acaba? Düşünmüyor değilim.

1 2 3 4 5 6 7 8
Doruk Önal
16/07/2015 10:31
YORUMLAR




DİĞER HABERLER