Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Evimiz Hollywood'da' yıldızından cesur hareket!

Evimiz Hollywood'da ya da orijinal adıyla Beverly Hills 90210. Bir zamanların en çok izlenen gençlik dizisi. 1990 - 2000 arası yayınlanan dizi ne yıldızlar, ne aşklar, ve de ne fanlar bıraktı ardında. Biz onları hala asilikleriyle, kompleksleriyle, tutkularıyla, şimdi tuhaf gelen kıyafetleriyle hatırlasak da zaman kimsenin gözünün yaşına bakmadan geçiyor. O mini etekli, sağlık fışkıran vücutlu, pırıl pırıl yüzlü gençlerin hepsi orta yaşı geride bırakmış yetişkinler artık. (İzleyicilerin şimdiki durumuna değinmiyoruz bile.) 

Dizinin ana karakterlerinden Brenda'yı canlandıran Shannon Doherty, geçen yıl meme kanseri olduğunu açıklamıştı. 45 yaşındaki Doherty, geçenlerde tedavi süresinde dökülecek olan saçlarını kesti ve süreci sosyal medya hesabından paylaştı. Dizideki rol arkadaşları, Doherty'nin lenfelerine de yayılmış olan hastalığı atlatıp sağlığına kavuşacağına inanıyor. 

Alttaki videoda Doherty'nin Mehmet Öz'ün programında "alt tarafı bir çift meme," diyerek moralini sağlam tuttuğunu ve saç kesme paylaşımlarını izleyebilirsiniz. 

Bu iki fotoğraf da dizi sırasında ve şimdi Brenda ve Brandon. Shannen Doherty ve Jason Priestley. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER