Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Game of Thrones Podcast 6x04 | Şu Ana Kadarki En Kötü GoT Sahnesini Mi İzledik

Sansa ve Jon'un kavuşmasıyla başlıyoruz, aramızda kalsın ama ağlayanlar var. Evre, Sansa'nın gelişimiyle ilgili hava atıyor. Klasik Evre işte.

Game of Thrones seyircilerini küçümsemeye me başladı? Tyrion sahnesinden yola çıkarak konuşuluyor. Burak'la Arda anlaşamayıp kavga etmeye başlıyorlar. Küfürler havada uçuşuyor... Yazsam daha çok dinlerdiniz di mi? Köftehorlar sizi.

Podcast'in önemli konularından biri anne sütü. Anne sütü kaç yıl içilirse bebek için zararlı olur? ASOIAF evreninde devam maması olarak ne kullanılıyor? Bütün bunlarla alakalı olarak Robyn hangi Türk aktöre benziyor? Derya teker teker açıklıyor. 

Arda, yine kendini tutamayıp Tyrion'ın 7 senesiyle ilgili aşırı okumalar yapmaya başlıyor. Aşırı okumalar benim en sevdiğim bölümler, en çok oralarda saçmalıyoruz.

Sezonun şu ana kadar kötü gitmesinin sebebi ne? Hangi karakterleri takip ediyoruz? Karakterlerin motivasyonları şu anda bizi ilgilendiriyor mu? Bu acelenin sebebi ne? Burak Kaplan anlatıyor.

Evre'nin bu bölüm taktığı şeyler şunlar: Develer, atlar, Yüksek Serçe, Yüksek Serçe'nin ayakkabıları, Jorah Mormont, Daario, Bronz Atlar. Evet.

Kingsmoot'u kim kazanır? Demir Adalılar kime saldırır? Niye saldırır? Strateji konuşuyoruz. Neyimizeyse.

Tabii bir de Dany sahnesi var. Dany sahnesini biraz fazla gömmüşüz. Ayıptır günahtır. Ama ben yine de hırsımı alamadım. 

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER