Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Güneş'in Kızları Yeni Gününde

“Güneşin Kızları” 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren saat 20.00’de ekrana gelecek.

Yaz sezonu başlayıp aldığı reytinglerle Kanal D'nin yüzünü güldüren Güneş'in Kızları kış sezonu vizesi aldı. Dizi artık Pazartesi akşamları ekrana gelerek Paramparça ve Kırgın Çiçekler ile rekabet edecek. Kasım ayında O Ses Türkiye'de potaya girdiğinde  zirve yarışından, zorlanmadan yüzünün akıyla bakalım çıkabilecek mi?

 

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” 31 Ağustos’ dan itibaren yeni yayın günü olan Pazartesi günleri ekrana gelecek.


Başladığı günden bu yana gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada zirveye oturan ve fenomen haline gelen “Güneşin Kızları” n da heyecan artarak devam edecek.


Ali kendine itiraf ettiği aşkını Selin’e söyleyebilecek mi? Nazlı, Savaş’a olan aşkına karşılık bulabilecek mi? Haluk Güneş’e verdiği sözleri tutabilecek mi? Sevilay ve İnci buldukları tablodaki kadının gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

Bu soruların cevabı ve daha fazlası “Güneşin Kızları”n da…

YORUMLAR




DİĞER HABERLER