Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Hakan Altun'dan Pazar Gezmesi'ne çok özel açıklamalar!

“AŞIK OLMADAN EVLENEMEM!”

 “ÇOK İYİ TAVLA OYNARIM, HÜLYA AVŞAR’A MEYDAN OKUYORUM…”

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” nin bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Hakan Altun. Yeniköy deki evinin kapılarını ilk kez Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesine açan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

Recep ayında doğduğu için dedesinin adının Recep konulmasını istediğini anlatan Hakan Altun: “Bebekken kulağıma ezanı dedem bestekar Zeki Altun okumuş. Ben de ondan etkilenerek ud çalmaya başladım. Dedem benim için çok özeldir” dedi. 

Tavla oynamayı çok seven Altun, bu konuda iddialı olduğunu belirtirken Hülya Avşar’a da meydan okudu. “Çok tevazu gösteremeyeceğim, çok sevdiğim ve kafamı boşalttığım bir oyun. Arkadaşlarımla turnuvalar da yapıyoruz. Hülya Avşar’a da meydan okuyorum.”

2007 yılında önemli bir beyin ameliyatı geçiren ve beyninden tümör çıkartılan ünlü şarkıcı, o günleri şu sözlerle anlattı: “13 yıl önce geçirdiğim trafik kazasından kalma bir tümörmüş. Ben hayatımda baş ağrısı nedir bilmiyordum. Bir anda nöbet geçirdim. Acilen beni ameliyata aldılar. Ameliyata girerken ‘ne şöhret, ne aşk, ne para, Allah’ım beni sadece sevdiklerime bağışla’ diye dua ediyorsun. İlk beyin ameliyatından 6 ay sonra yeniden beyin ameliyatı olmak zorunda kaldım. Birinci beni çok etkilememişti ama ikinci biraz moralimi bozdu.”

“Aşık olmadan evlenemem” diyen Hakan Altun, annesinin son dönemde kendisine uygun adaylara baktığını söyledi. “Sevgilim” yerine “Sevdalım” demeyi tercih eden Altun, bugüne kadar aşklarının neden bittiğini de “İlişkilerimde kıskançlık oluyor. Ben her zaman söylüyorum, aşkları bitiren çoğunlukla bir tarafın egosudur. Ben 2 sanatçı evlenemez lafına inanmıyorum. 2 doktor, 2 mühendis evleniyor da neden 2 sanatçı evlenemesin. Ama bir tarafın egosu yükselince sıkıntı başlıyor. O nedenle ayrılıklar oluyor.” şeklinde anlattı.

Hakan Altun, kendisine gelen dizi tekliflerini geri çevirdiğini ancak çok güzel bir film senaryosu geldiğini ve önümüzdeki aylarda böyle bir sürprizi olacağını da sözlerine ekledi.

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için boğaz manzaralı terasında mangal yakan Altun, mini bir konser vermeyi de ihmal etmedi.

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazar günü saat 12:15’te Kanal D’de!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

30/01/2015 14:22
YORUMLAR




DİĞER HABERLER