Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Her Pazartesi duygular Paramparça

Endemol’ün Türkiye’de yapımcılığını üstlendiği ilk dizi olan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça, birbirinden heyecanlı ve duygusal sahneleriyle Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi oldu.  

BAŞARISINI SABİTLEDİ

Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 11,89 rating ve yüzde  28,67 izlenme payı ile ile yine açık ara birinci oldu.  Paramparça;  Tüm kişilerde de  yüzde 11,81 reyting, yüzde 28,94 izlenme payı , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10,21 reyting ve yüzde  26,86 izlenme payı, ile milyonları ekran başına kilitledi ve günün en çok izlenen programı oldu.

HER SAHNESİ AYRI BİR OLAY

Paramparça’nın 10. Bölümüne  Rahmi Gürpınır, Dilara ve Keriman’ın işbirliği damgasını vurdu. Gülseren’i Cihan’dan uzaklaştırmak için yeni tuzaklar peşine düşen üçlü, Gülseren’in Almanya’da cezaevindeki kocası Özkan’ın Türkiye’ye  dönmesini sağladı. Büyük bir öfkeyle İstanbul’a gelen Özkan ile Gülseren arasındaki gerilim ise milyonlarca izleyiciyi ekrana bağladı.

ETİKETLER : ekranella , paramparça , endemol , startv , haber
YORUMLAR




DİĞER HABERLER