Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İstanbul’dan Barun Sobti fırtınası geldi geçti

Kanal 7’de yayınlanan Bir Garip Aşk Dizisi’nin yıldızı Barun Sobti ülkemizden bir fırtına gibi geçti.  Kanal 7, düzenlediği yarışma sonucunda belirlenen şanslı 40 hayranını Hindistanlı yıldız Barun Sobti ile canlı yayında buluşturdu.  Kanal 7 önünde biriken genç kızlardan oluşan hayran topluluğu saatlerce Baron Sobti’yi görebilmek için beklediler.

Kanal 7 , Bir Garip Aşk’ta Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti ile 40 şanslı hayranını buluşturmak için bir yarışma düzenledi. Yarışmaya binlerce kişi başvurdu.

Bir dizinin, oyuncunun, topluluğun, sporcunun,  kitabın takipçisi olmak, bununla ilgili bir alt kültür ve topluluk yaratmak popüler kültürün bir parçası.  Hindistan’ın yanı sıra Arap ülkelerinde de çok sevilerek izlenen Ipkknd (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?) adlı Bollywood dizisi ülkemizde de Bir Garip Aşk adıyla yayınlanıyor.  Dizi, erkek ana kahraman Arnav’ı canlandıran Baron Sobti’nin başka projelerde yer almak istemesi nedeniyle Kasım 2012’de Hindistan’da sona erdi.

Bir Garip Aşk, zıtlıkların çekimi üzerine kurulu bir dizi. Arnav, çok kibirli ve sert bir iş adamı. Ksushi ise, aile değerlerine bağlı, zorlukların üstesinden kararlılıkla gelen bir genç kız. Arnav hırslı, dünyada her istediğini satın alabileceğini düşünen bir adamdır. Halbuki Ksushi’nin temsil ettiği gibi hayatta vefa, sevgi, itaatkarlık, sabır gibi değerler vardır.

Barun Sobti’nin gelişi sosyal medyada da kıyamet koparttı. Hayranları oyuncunun yolunu dört gözle beklediler.

Dizinin neden bu denli sevildiğine gelecek olursak, dünyanın bir kısmının görmezden gelmeye çalıştığı, itelediği hemşirelerimizin güllük gülistanlık bir hayat yaşamadığı ortada. Buralarda iyi bir kısmet yakalamanın her şeyden önce geldiği, erkekleri idare etmek ve katlanmak üzerine kurulu bir ilişki anlayışı hakim. Arnav ne kadar kibirli ve kaba olursa olsun, sonuçta varlıklı ve güçlü bir adam. Üstelik arada romantik hareketler yaptığı da oluyor. İşte orada, belki bunca zaman eza çeken kadınlara arada bir iki gün promosyon olarak romantizm de yaşayabileceklerine dair bir umut doğuyor. Her gün yağmur yağacak değil ya.

Üstelik yeteri kadar ılımlı ve itaatkâr olursanız bir gün iyilikle en vahşi kurdu bile yola getirebilirsiniz değil mi ama? Ah canım hemşirelerim benim öyle değil. Öyle olmadığını siz de yaşayarak görüyorsunuz. Çocuğun eli yüzü düzgün size orada katılıyorum. Öte yandan tabii ki yakışıklı olacak, aktör bu.

Barun Sobti’nin sayısız facebook profillerinin altında Hira Nur, Çimnaz, Gülendam’ların yazdığı “Gerçekten siz misiniz?” yorumlarına gelecek olursak, bunlar normaldir. Yerli oyuncuların da sayfalarının altında yorumlar yazarak gerçekten onlarla konuştukları sanan insanlar var. Zamanında George Michael’a mektup yazıp yanıt gelmemesine çok sinirlenmiş biri olarak arkadaşlarımızı anlıyorum.

1 2
Defne Akman
02/03/2016 09:28
YORUMLAR




DİĞER HABERLER