Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İzleyici yine 'Kördüğüm' dedi
3. bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi. Milyonların yeni ekran gözdesi olan ‘Kördüğüm’, TNS ölçümlerine göre hem A/B SES, hem de ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu.
 
 
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, Gökçen Usta’nın yönetmenliğinde Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğinde çekilen Kördüğüm’ün, 21 Ocak Perşembe günü yayınlanan üçüncü bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 6.25 rating ve yüzde 14.83 izlenme payı, ABC1 kategorisinde de yüzde 6.48 rating ve yüzde 14.43 izlenme payı ile birinci oldu.
 
 
GÖZYAŞLARI İLE İZLENDİ
 
Kaan’ın annesinin sesini duyduğunda onun eve döndüğünü sanması ve annesinin mezarı başındaki konuşmaları herkesin yüreğini parçalarken, Ali Nejat’ın oğlu Kaan ile yakınlaşmaya başladığı sahneler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Bu sahneler #onuözlediğinde hashtagiyle sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni aldı.
 
Naz ile tartışan Umut’un, Naz’ı aldatarak geri dönüşü olmayan bir hata yaptığı sahnelerin dışında, şirketteki hisselerini satacağı tehdidi yüzünden babası Tarık Bey tarafından hastaneye yatırılan Feyza’nın durumu ve Neslihan’ın telefonda konuştuğu kişinin kimliği iyice merak uyandırırdı.
 
Ali Nejat’ın ablası Feyza’yı kucaklayıp hastaneden çıkardığı son sahne ise izleyenlerden büyük takdir topladı.
 
 
HEYECAN ZİRVEYE ÇIKIYOR
 
Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Kördüğüm’ün 28 Ocak Perşembeakşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek yeni bölümünde heyecan daha da artacak. Birbirinden sürpriz ve çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde, izleyiciler de yine ekrana kilitlenecek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER