Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kara Ekmek’in Mine’si Elifcan Ongurlar Merak Edilen Soruları Yanıtladı!

Cuma akşamlarının heyecanla izlenen dizisi Kara Ekmek’in genç oyuncularından Elifcan Ongurlar atv’nin Youtube kanalından canlı yayında izleyicilerin merak edilen sorularını yanıtladı. Röportajın canlı kaydını atv’nin Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

İşte merak edilen sorular ve ünlü oyuncunun cevaplarından bazıları…

Hayalinde oyuncu olmak var mıydı?

Hayalimde oyuncu olmaktan başka hiçbir şey yoktu ve çok severek yapıyorum mesleğimi.

Sette en iyi kiminle anlaşıyorsun?

Sette herkesle çok iyi anlaşıyorum ama Anıl ve Berkay ileçok güzel bir dostluğumuz oluştu. Belki onlarla daha fazla sahnem olduğu için de olabilir ama herkesi çok seviyorum.

Mine haricindeki hangi karakteri canlandırmak hoşuna giderdi?

Mine karakterinden çok memnunum. Çok severek, keyifle oynuyorum. Herhalde “hadi seç” deseler Pervin’i oynamak isterdim. Pervin’i izlerken çok keyif alıyorum. Herhalde oynamak çok keyifli olurdu diye düşünüyorum ama Mine’den memnunum.

Siz akşamları izliyor musunuz tekrarları ve kendinizi izlemek nasıl bir duygu?

Kendimi izlemeyi çok seviyorum arkadaşlar. Bunun da yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kamera karşısında ne yaptığımızı net bir şekilde bilsek bile farkında olmadan yaptığımız bir hareket belki de yanlış bir harekettir. Bunu ancak televizyonda izleyince anlayabiliyoruz. Kendimi de izlemeyi seviyorum. Setim olmadığı zamanlarda önemli programım da yoksa her seferinde diziyi izliyorum.

Set ortamından memnun musun?

Ben bu anlamda çok şanlıyım. Bütün setlerimde harika insanlarla çalıştım. Kara Ekmek benim için ayrıca keyifli. Bazen gülmekten çekemediğimiz sahneler oluyor. İşin zor tarafı komedi oynasak bizim için kolay olabilir ama dram çektiğimiz için gülmemizi bastırmamız lazım. Bu çok zor. Özellikle set arkadaşlarımla çok gülüyorum. Çok keyifli bir ortam var.

Altan Erkekli sette nasıl?

Altan Erkekli ile çalışmaktan çok mutluyum. Muhteşem bir oyuncu olmanın yanında muhteşem bir insan. Hayatımda gördüğüm en kibar bir insan. O yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyor

YORUMLAR




DİĞER HABERLER