Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Kara Sevda'nın görkemli mekanları

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda'nın göz alıcı mekanları büyük beğeni topluyor.

Kara Sevda'da Neslihan Atagül'ün canlandırdığı varlıklı bir ailenin kızı olan Nihan karakterinin yaşadığı göz alıcı ev, dizinin dikkat çeken mekanlarının başında geliyor.

Nihan'ın ailesini kurtarmak için Emir'le (Kaan Urgancıoğlu) yaptığı anlaşmalı evlilik sonrası yaşamaya devam ettiği ev, görkemli mimarisiyle dikkat çekiyor.

Dizinin ihtişamlı davetlerine de ev sahipliği yapan ev, tarihi bir korunun içinde yer alıyor. Dekorasyonu ve mimarisiyle nefes kesen evde; sanat eserleri, duvar mozaikleri ve tarihi eserler yer alıyor.

Dizide Zerrin Tekindor'un canlandırdığı Leyla karakterinin yaşadığı konak da muhteşem boğaz manzarasıyla göz alıyor.

Kemal (Burak Özçivit) ile Leyla'nın, konağın balkonunda gerçekleşen koyu sohbetlerine eşlik eden muhteşem manzara dillere destan oldu. Leyla'nın çok merak edilen konağı dekorasyonuyla da ilgi çekiyor.

Kara Sevda'nın büyük bir merakla beklenen yeni bölümünde ise; Kemal, kız kardeşi Zeynep'le yaşadığı şokun etkisiyle yeni kararlar alacak. Kemal'in Nihan'la ilgili alacağı karar ikilinin arasında yeni bir uçurumun açılmasına neden olacak. Emir’in ailesi üzerinden Kemal’e zarar verme çabası ipleri iyice gerecek.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 18 Kasım çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.

1 2 3 4 5 6 7 8 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER