Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Karadayı, Beyefendi'nin kimliğini öğrenmeye çok yakın!

Karadayı bu hafta  ekran başındakilerin nefeslerini tutarak izleyeceği unutulmaz bir bölümle ekrana geliyor.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'nın yeni bölümünde Mahir hayatını alt üst eden "Beyefendi" lakaplı Mehmet Saim'in kimliğini öğrenmeye ilk kez bu kadar çok yaklaşacak.

Dizinin yeni bölümünde; Turgut'un oyunuyla Sosyete ve Mehmet Saim karşı karşıya gelecek. Mahir'in ailesinin katliamında işbirliği yapan Mehmet Saim ve Sosyete bu kez iki düşman olarak yüzleşecekler. 

Bu amansız yüzleşmeden Mehmet Saim galip çıksa da arkasında izler ve bir tanık bırakacak. 

Heyecan dolu bölümde Mahir, tanığa ve izlere ulaşabilecek mi?, "Beyefendi"nin Feride'nin babası Mehmet Saim olduğunu anlayacak mı? gibi yaklaşık üç sezondur seyircinin merakla beklediği sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

FERİDE KAZA GEÇİRİYOR!

Karadayı'nın 102.bölümünde Feride'nin  hamile olduğunu öğrenen Belgin deliye dönecek. 

Feride'yi takip eden Belgin onun ağır bir trafik kazası yapmasına sebep olacak. Feride ve bebeğinin yaşam tehlikesiyle karşı karşıya geleceği bölümde Mahir'in sevdiği kadının hamile olduğunu nasıl öğreneceği merakla bekleniyor.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği KARADAYI 16 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarından izleyiciyle bulaşacak.

1 2 3 4 5 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER