Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Karadayı'dan milat bölüm!

Karadayı'nın dün akşam yayınlanan bölümü Pazartesi akşamına damga vurdu. Savcı Turgut'un geri dönüşü ve Bergüzar Korel'in duygu yüklü yorumuyla seslendirdiği "Ben Bir Adam Sevdim" adlı şarkı sosyal medyayı salladı. Büyük beğeni toplayan bölümde sosyal medya platformu Twitter'da #cancağızım ve #feride etiketleri uzun saatler TT (Trend Topic) listesinde kalarak rekor sayıya ulaştı.

Bölümde; Savcı Turgut'un gardiyan Serdar'ın yardımıyla hayata geri döndüğü sahneler izleyenleri şoke etti.  Kötülükte sınır tanımayan Savcı Turgut, Feride ile yüzleşerek intikam oyununu başlattı. Seyit'i, Mahir'in öldürdüğünü ispatlayan kanıt dosyasını Feride'ye veren Turgut, ikiliyi ayırmak için ilk adımı attı. Mahir'in elini kana buladığına inanmayan Feride'nin gözyaşları eşliğinde ekrana gelen "Ben Bir Adam Sevdim" şarkısı izleyenleri hüzne boğdu. Sözleri Karadayı'nın senaristi Sema Ergenekon'a, müziği ise  Toygar Işıklı 'ya ait  olan şarkı izleyenleri mest etti.

Bölümün unutulmaz anlarından biri de Mahir ve Orhan'ın barışması oldu. Habil ile Kabil'le benzetilen iki kardeşin barışması izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Karadayı çok konuşulacak yeni bölümüyle 2 Şubat Pazartesi günü ATV ekranlarında olacak.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER