Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kocan Kadar Konuş Diriliş'te düğün hazırlıklarına devam...

Yapımını BKM, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün üstlendiği senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı Kocan Kadar Konuş Diriliş yeni yılın ilk günü vizyona giriyor.

 

Geleneklere meydan okuyan, kalıplaşmış doğruların dışına çıkmaya çalışan ve bunun pek de kolay olmadığını gören genç bir Türk kızının hikayesini anlatan Kocan Kadar Konuş Diriliş’in düğün hazırlıkları sahnesi büyük ilgi toplayacak.

 

Rahatlık hiçbir şeydir, güzellik her şey!

 

Düğüne hazırlık sürecinin en heyecanlı bölümü olan gelinlik denemelerine cümbür cemaat katılan kahramanlarımız, gelinin “en mutlu gününün” neden pek de “rahat” geçemeyeceğinin ipuçlarını veriyor. Efsun her ne kadar geleneklere meydan okuyan bir karakter olsa da “her genç kızın hayali” onun da gözlerini kamaştırıyor.

 

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. 1 OCAK’ta vizyona girecek olan filmde, Ezgi Mola  ve Murat Yıldırım , Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu,  Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER