Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Kördüğüm' ikinci bölümüyle yine birinci
Perşembe akşamı 2. bölümü yayınlanan Kördüğüm tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu. Kördüğüm A/B SES kategorisinde zirveye yerleşti.
 
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğini üstlendiği Kördüğüm’ün, 14 Ocak Perşembe günü yayınlanan ikinci bölümü, A/B SES kategorisinde 4.96 rating ve 12.78 izlenme payıyla günün "en çok izlenen dizisi" oldu.
 
 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
 
Karakterlerin iç hesaplaşmasını yaşadığı sahneler Şebnem Ferah'ın Yağmurlar, şarkısı eşliğinde ekrana gelirken, Didem ile oğlu Kaan’ın sahnelerinde de Candan Erçetin'in Annem Annem şarkısı kullanıldı. İzleyicileri gözyaşlarına boğan bu sahneler sosyal medyada da en çok konuşulan konular (Trend Topic) oldu.
 
 
YILDIZLAR BULUŞTU
 
Milyonların beğenisini kazanan ve Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Kördüğüm’de İbrahim Çelikkol güçlü ve gözükara işadamı Ali Nejat’ı, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru Naz’ı, Alican Yücesoy da otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest Umut’u canlandırıyor. Kördüğüm her Perşembe izleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni bölümüyle, saat 20:00’da FOX’ta ekrana geliyor.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER