Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Mavi, Serenay ve Kerem’le yine çok oldu!

24 yaşında genç bir şirket olan Mavi bugüne kadar kırka yakın reklam çalışması yaptı. Dokuz yıldır da büyük özenle çekilen reklam filmlerinin özel basın gösterimini yapıyor. Her bir reklam filmi sinema filmi gibi özenli, oyuncuları da star olunca bu tanıtımlara gitmeyi herkes dört gözle bekliyor.

Ekranella’nın düzenlediği yarışmayı kazanan iki okurumuz da Mavi’nin 2015 İlkbahar-Yaz kampanyası kapsamında Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde olduğu yeni reklam filminin basın gösterimine gitmeye hak kazandılar. Özel bir şirkette çalışan Burcu Dadır ve üniversite öğrencisi Onur Aydın, bu etkinliğe katılacakları için çok heyecanlıydı.

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz‘un ev sahipliğinde ve Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in katılımıyla gerçekleşen basın gösterimine ilgi büyüktü. Cüneyt Yavuz, Mavi’nin 300’ün üzerinde yurt içinde mağazası, 100’ün üzerinde ise yurt dışında mono brand mağazası ile ülkemizi temsil ettiğini, 5000’e yakın corner’da da ürünlerini sergilediğini ifade etti. Serenay Sarıkaya ile üçüncü çalışmalarını yaptıkları anlatan Cüneyt Yavuz, Kerem Bürsin’inin de aralarına gelmesiyle birlikte duyduğu memnuniyeti belirtti. Ardından, kapılar açıldı ve Kerem Bürsin flaşlar ve alkışlar eşliğinde kapıdan girdi.

Kerem Bürsin, “Şu an burada olduğum için çok mutluyum. Haber ilk geldiğinde inanamadım. Menajerimi aradım, ciddi misiniz diye tekrar sordum. Çok zevkli bir çekim oldu. Serenay ile birlikte çalışmaktan da çok memnunum,” diyerek Mavi reklam filminde olmaktan duyduğu kıvancı ifade etti.

Kerem Bürsin’in konuşmasının ardından Cüneyt Yavuz’un anonsuyla, bu sefer kapılar yeniden açıldı; Serenay Sarıkaya bütün güzelliği ve dinamizmiyle geldi. Serenay Sarıkaya “Bu sene çok bereketliydi. Mavi benim nazar boncuğum gibi. Burada olmak çok özel,” diyerek duygularını ifade etti.

Ardından Çok mu Çok Maviyiz kampanyası kapsamında çekilen reklam filmi gösterildi. Kerem Bürsin’in ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde olduğu reklam filmi, bir jean ve bir tişörtle stil sahibi olunabileceğini anlatıyor. Maroon 5’ın This Love şarkısının yorumlandığı reklam filminde Serenay Sarıkaya’yı şarkı söylerken, Kerem Bürsin’i ise hem şarkı söylerken hem de gitar çalarken göreceksiniz. Dinamizmleriyle, neşeleriyle, gençlikleriyle, özgür ve eğlenceli halleriyle bir harikalar bizden söylemesi. 13 Nisan’da gösterime girecek olan reklam filminin senaryosu Ali Taran’a ait. Reklam filminin yönetmeni ise Cemal Alpan.

Basın toplantısının ardından ise okurlarımız Burcu ve Onur’un beklediği an geldi! Mavi’nin kuruluşundan bu yana iletişim çalışmalarını yürüten A&B İletişim’den bir yetkilinin kendilerini arkaya götürmesiyle birlikte, Onur ve Burcu, hayranı oldukları yıldızlarla tanıştılar. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya sıcak tavırlarıyla Onur ve Burcu’nun unutulmayacak dakikalar geçirmesini sağladılar. Burcu ve Onur sohbet ve fotoğrafların ardından Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın yanından yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle ayrıldılar.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER