Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Muhteşem Sergi DOHA'da Açıldı

MUHTEŞEM SERGİ DOHA’DA AÇILDI

 

60’ı aşkın ülkede yayınlanan ve global bir ekran fenomeni olan Muhteşem Yüzyıl’ın, İstanbul’da milyonlarla buluşan “Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam” sergisi Doha için tasarlanan özel versiyonu ile 16 Eylül’de açıldı.

 

       Doğuş Grubu’nun Ana Sponsorluğunda, İstanbul Entertainment Group tarafından hazırlanan serginin büyük açılışına; Qatar Kültür ve Sanat Bakanı HE Dr. Hamad bin Abdulaziz Al Kuwari, Doğuş Grubu, İstanbul Entertainment Group, Tims Productions ve Doha Film Enstitüsü’nün üst yönetimlerinin yanısıra dizinin en sevilen oyuncularından Halit Ergenç, Okan Yalabık ve Selma Ergeç katıldı. Ergeç, törende Begüm Salihoğlu imzalı kıyafeti ile göz kamaştırdı. 

 

       Qatar- Türkiye Kültür yılı aktiviteleri kapsamında Doha için özel tasarlanan 600m2’lik  bu özel versiyonda Pazar yeri, harem, arz odası ve has odada 5 adet hiper-realistik heykel (Bali Bey, Mahidevran, Pargalı, Hürrem ve Kanuni), onlarca kostüm, aksesuar ve mücevher bulunuyor. Yaklaşık 30 kişilik ekiple 5 günde kurulan sergiyi yıl sonuna kadar on binlerce kişinin gezmesi bekleniyor.  İstanbul'dan sonra yurtdışında ilk defa Doha'da görücüye çıkan sergi Aralık sonuna kadar devam edecek.

1 2 3 4 >
ETİKETLER : Muhteşem Yüzyıl
YORUMLAR




DİĞER HABERLER