Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
“Nat Geo ile 2000’ler” Eylül’de ekranlara geliyor!

Geçtiğimiz 10 sene aslında herhangi bir şeyin veya bir kişinin hızla sosyal medya fenomenine dönüştüğü zamanları çağrıştıyor bize. Sadece bir kez televizyona çıkmakla ünlü olan isimler ve YouTube ile birlikte doğan viral video çılgınlığı… Bu yıllar aslında bizim bugün yaşadığımız hayatlara derin bir etki bırakmakla kalmayıp önümüzdeki yıllara da öncülük edecek gibi duruyor.

Bizi biz yapan yıllar 80’lerin ardından, bizi birleştiren yıllar 90’ları ekranlara taşıyan Nat Geo; şimdi de “hepsini gördüğümüz yılları” ekranlara getiriyor. “Nat Geo ile 2000’ler” ile dünyayı değiştiren ve önümüzdeki yılları şekillendiren, gerçek anlamda çığır açan; global, teknolojik ve sosyal değişimleri konu alan ilk büyük belgesel seri olma özelliğini taşıyor.

Müzik, felaketler, internet, akıllı telefonlar, politika, ekonomi ve hayatımızı değiştiren birçok konuya değinen “Nat Geo ile 2000’ler”de birçok ünlü isim de yer alıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin 46. Başkan Yardımcısı Dick Cheney’den, liberal politik yorumcu ve yönetmen Michael Moore’a kadar birçok ünlü isme yer veren belgesel seride Bill O’Reilly, Rudy Giuliani, Donald Trump, Perez Hilton, Sharon Osbourne ve Nancy Pelosi de yer alıyor.

Bu belgesel seri, 5 yaşındaki Kübalı Elian Gonzalez’in yürek burkan hikayesinden, trajik 11 Eylül saldırılarına, Harry Potter ve Lord of the Rings gibi fantastic filmlerin etkisine, ve Hint Okyanusu’nda meydana gelen tsunami felaketinden Avrupa’nın Büyük Hadron Çarpıştırıcısı gibi ileri bilimsel teknolojilere kadar son 10 yıl içerisinde dünyanın dört bir yanında gerçekleşen birçok hikayeyi detaylandırıyor.

“Nat Geo ile 2000’ler” 20 Eylül’den itibaren her Pazar 21.00’de National Geographic Channel ekranlarına geliyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER