Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ödüllü dizi American Horror Story tüm bölümleriyle FX’te!

Üst üste Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan, ünlü ve ödüllü oyuncuların yer aldığı, birçok dalda sayısız adaylığı bulunan fenomen seri American Horror Story, kaçıranlar için ilk hikayesinden itibaren tüm bölümleriyle 11 Mart Çarşamba’dan itibaren hafta içi her gün FX’te

Glee’nin yaratıcısı Ryan Murphy’nin yapımcılığını üstlendiği, başrolünde ödüllü oyuncu Jessica Lange’in olduğu, her sezonunda farklı karakterler, mekan ve hikayeye sahip olan bağımsız birer mini dizi olarak tasarlanan serinin kaçırdığınız ve tekrar izlemek istediğiniz tüm bölümleri FX ekranlarında olacak.

Günümüzde geçen, bir konağa taşınan ve eski sakinlerinin hayaletler olduğundan bihaber olan Harmon ailesinin öyküsünü ele alan ilk hikayeyi; 1964 yılında doktorlar, hastalar ve cezai ehliyeti olmayanlar için bir tesis tutan rahibelerin öyküsünü işleyen American Horror Story: Asylum takip ediyor. 3. hikaye, New Orleans'ın cadılık tarihi açısından geçmişiyle bugünkü durumunu konu alan ve bir cadı yetiştirme okulunda geçen American Horror Story: Coven’ın ardından ise 1952 yılında bir sirkte geçen American Horror Story: Freak Show geliyor.

American Horror Story  Sezon 1- 2- 3- 4

11 Mart Çarşamba’dan itibaren

Hafta içi her gün 00.15

ETİKETLER : american horror story , fx
YORUMLAR




DİĞER HABERLER