Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ömer sağ çıkabilecek mi?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK”  bu akşam saat 20.00'da nefes kesen yeni bölümüyle ATV'de ekrana geliyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Metin Ömer’i vurmuştur ve çukurun içine atmıştır. Ömer’den sonsuza dek kurtulduğunu gören Tayyar çok mutludur. Metin’le gurur duymaktadır. Oğluna ödül olarak çok istediği bir şeyi verecektir. Metin için her şey yolunda gitmektedir. Elif’in katili olarak yargılandığı öğrenen ve deliye dönen Hüseyin’i de sakinleştirmeyi başarmıştır.

Ömer’in Tayyar’ın evine gizlice girdiğini öğrenen Arda ve Pelin ona ulaşmaya çalışır ve ama başaramazlar. Her yerde Ömer’i aramaktadırlar. Bu sırada bir mesaj gelir. Aldıkları mesajla harekete geçen Arda ve Pelin Ömer’i kurtarabilecek midir?

Psikiyatristle terapilerine düzenli olarak devam eden  Elif yanlış yönlendirildiğinin farkında değildir. Koğuşta da zor günler geçirmektedir. Elif sonunda Tayyar’ın istediği noktaya gelmek üzeredir. Hüseyin’i öldürdüğünü düşünmektedir. İçinde fırtınalar kopan Elif’i kurtaracak tek kişi ise Ömer’dir. Ömer o çukurdan sağ çıkıp Elif’e abisini öldürmediğini ispatlayabilecek midir?

Nilüfer Metin’den boşanmaya karar vermiştir. Bu hamlesi hem Tayyar’ın hem de Nedret’in işine gelmektedir. Nilüfer’in yolladığı protokolü imzalamayan Metin’in ise boşanmaya niyeti yoktur. Üstelik Nilüfer’in hamile olduğunu öğrenmiştir. Metin Nilüfer’i kararından döndürmeyi başarabilecek midir?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER