Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Pazartesi pazartesi olalı böyle mücadele görmedi!

Ramazandı, bayramdı, yaz sezonuydu... hepsi geride kaldı. Yeni sezon Ekim'de başlayacak diziler hariç bugün resmen açılıyor. Ve bu gece televizyon tarihimize yazılacak ilginç bir gece. Çünkü bu gece ikisi yepyeni tam altı dizi yarın sabahki reyting listesinde en tepede olmak umudunu taşıyacak. Yeni başlayacakların nasıl bir sonuç alacağını, eskilerin yerini koruyup korumayacağını yarın göreceğiz. Ama  önce ciddi bir seçim bekliyor izleyenleri. Bu gece ne izlenecek? Zor bir karar. O halde bakalım bu geceki bölümlerde neler var. 

 

BABAM VE AİLESİ

(Kanal D, Gold Yapım)

Kemal İpekçi İstanbul’da karısı Suzan, oğlu Mert ve  kızı Çiçek’le mutlu bir aile yaşamı olan başarılı bir iş adamıdır. Kemal’in Adana’da İstanbul’daki resmi ailesinin bilmediği başka bir ailesi daha vardır oysa. Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı bu sır oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır. Mert geçirdiği ölümcül kaza yüzünden çok acil böbrek nakline ihtiyacı duyar. Ona böbrek verebilecek tek kişi ise varlığından bile haberdar olmadığı Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Kadir böbrek naklini kabul eder ama iki ailenin hayatını da kökünden değiştirecek bir şartı vardır.

Oyuncular: Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Erdem Akakçe, Emel Göksu, Caner Şahin, Eva Dedova.

Senaryo: Onur Uğraş, Murat Uyurkulak

Yönetmen: Nihat Durak

Son fragman:

 

HANGİMİZ SEVMEDİK?

(TRT, BSK Yapım)

Dizinin altıncı bölümünde, Adile ve Münir çocuklarına yakalanınca geçmişte yaşananları itiraf etmek zorunda kalırlar. Fakat işlerine geleni anlatıp asıl anlatılması gerekenleri saklı tutarlar. İkili geçmişte kısa süre görüşmüş ve anlaşamamışlardır. Bu şekilde çocukların elinden kurtulamayacaklarını anladıklarındaysa Münir son kozunu oynar ve Adile'yle aralarında hiçbir şey yaşanmadığını ve yaşanamayacağını söyleyip Mürüvvet'e aşık olduğunu yalanını ortaya atar. Yakında da istemeye gidecektir. Bu itiraf çocukları yatıştırsa da Adile'nin gönlüne bir kez daha ateş düşmesine sebep olur. Gönlüne ateş düşen tek kişi Adile de değildir üstelik. Konuşmaları duyan Bakkal Ahmet de annesiyle ilgili bu itiraftan rahatsız olacaktır. Ne yaparsa yapsın Ayşen'in, Şener'den vazgeçmeyeceğine kesin kanaat getiren İlyas mahalleyi terk etmeye karar vermiştir. Onu vazgeçirmek için seferber olan çarşı esnafı başarılı olamazken, küçücük bir umut İlyas'ı vazgeçirir ve Ayşen'i istemeye karar verir. Adile'nin de İlyas'ı uygun bir zamanda isteme için davet etmesi, Şener'in eteklerini tutuşturur. İflah olmaz aşıklar, Ayşen ve Şener kaçmaya karar verirler. Fakat kaçarken yine ailelerinin başına iş açacaklardır.

Oyuncular: Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Altan Erkekli, Gül Onat

Senaryo: Alphan Dikmen, Başak Angigün

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Son fragman:

1 2 3
Ekranella
19/09/2016 08:47
YORUMLAR




DİĞER HABERLER