Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Previously On TV: Survivor baklavalar suskun!

Ekranda 5-11 Şubat 2018 arasından seçmeler....

Şirin vs. Dorukçum

Bu hafta Kadın’ı izlerken yine neremi dönsem bir ağlama krizi tuttu. Hatice’nin Bahar’ın hastalığından kendini sorumlu tutması beklediğimiz bir şeydi ancak herhalde izleyenler Şirin evden kaçınca Hatice’nin tekrar Bahar’a yüklenmesine şokla karışık sinir olmuşlardır. Ortada yanlış bir şey var çok açık ama bir insanın alıştığı şeylerden birdenbire vazgeçmesini de bekleyemezsiniz. Hatice bir karar vermişti. Hatta belki bu kararını mühürlemek için Şirin onun bahanesiydi. Şimdi yine Şirin’e sığınarak Bahar’la arasındaki mesafeyi koruyor.

Sarp/Alp olayına gelirsek. Anladık ki Sarp hafızasını kaybedip Alp olmuş, annesi de onun yeni zengin sevgilisinin imkanlarından yararlanmak için sessiz kalmış. Hatta belki Ahu Yağtu ve Sarp’ın annesi iş birliği içinde olabilir. Bence Sarp’ın annesi trafikte Bahar’ı neredeyse ezecekken Sosyetik Ev Kadınları’nın çekimlerine gidiyordu. Zaten Sarp’ın bakışları falan sapık gibi olmuş. Böyle bir şeyler varmış gibi gibi bakıyor. Kesin kafasındaki boşluklardan. Sarp ve Alp’i bir kenara bırakırsak bölümün eğlenceli anlarına gelmek istiyorum.

Dorukçum'a bak sen, süper kahraman!

Şirin’le ayak ayağa uğraşan biri çıktı sonunda. Dorukçum’dan bahsediyorum tabii ki de. Teyzesini düşman ilan eden Dorukçum, onun bütün yalanlarını deştiği gibi Şirin’i odasından etmek için de her şeyi yaptı. Galiba Şirin’in hakkından bir tek o gelebilir.

 

Peki onca mücadele? Unutuldu mu hemen?

Meryem izleme broşürü

Siz Meryem izlerken yorulmuyor musunuz ya? Ben çok yoruluyorum. Asla kafam almıyor. Bir kere bence senaryo sürekli değişiyor. Yazdıklarını unutuyor falan olabilirler. Öncelikle şunu söylemem gerek, Savaş’ın babası ne zaman komedili cool kahraman oldu? Adam ba’yaa korkunç bir insandı. Niye şimdi o aklanıyor acaba? Ellerde silahlarla yorgunluk içinde koşma çabaları da çok göze batıyor zaten. Göze batmasının yanında zaten sonrasında herkes seks, lafı bile yok o sahnelerin. “Ay ben ölüyordum ya,” falan der insan.

 

Saylonlu gibi girdi diziye Siren Hanım.

İstanbullu Gelin’de şimdi haberler

Defne Samyeli’nin o gelecekte dünyayı işgal edecek robotlardan biri olarak İstanbullu Gelin’e katıldığı bu hafta tamamen gündemi yakalamak için çekilen bir bölümle karşımızdaydı. Gerçekten saylon gibi geldi girdi diziye. Kızının her ne kadar modern ve hipster olduğunun altı çizilse de domes bir havası var. Bu domes havayı o kız asla atamıyor. Köylümseklik babasından gelmiş olmalı. Zira ben annesinin onu doğurduğunu bile düşünmüyorum.

 

Survivor baklavalar suskun!

Survivor 2018 ile ilgili daha geniş bir ya da birkaç yazıda sizlerle olacağım ama önce biraz bakınmam lazım. Şimdilik aklımdakileri söylemek istiyorum ama. Hakan Hatipoğlu’nun olası darp meselelerine maruz kalmasın diye gönüllüler adasında olması iyi olmuş. En azından yürüme sevdalısı Cumali dışında tanıdık bir yüz var. Bu arada Cumali bence büyük balon. Beyaz Show’lara çıktı diye almak zorunda Acun bence. Gönüllüler takımında genel olarak asla ilk görüşte adını ezberleyemeyeceğiniz ilgi çekici olmayan pek çok kız mevcut bu sezon da. Zamanla hepsinin kim olduğunu, çeşitli sporcu white girl dertlerini öğreneceğiz. Ama şimdilik Gönüllülerden benim birincim Anıl Berk Baki. Canımın içi bütün ödüller sana! Ünlülerdeki olayları, dengeleri daha tam kavrayamadım. Sahra, Damla, Nagihan, Merve ve Sema arasındaki dengeleri; Adem, Turabi, Hilmicem, Nihat Doğan ve Ümit Karan safları da kafa karıştırıcı. Bütün yarışmacılar eski yarışmaların ana karakterlerinden çünkü. Birkaç tane büyük isim elenene kadar ALL Star adası Survivor dinamiğine ulaşamaz. Aradan bazı büyük başların çıkması gerek ki beklentiler değişsin.


ÖNEMLİ NOT: Ufak Tefek Cinayetler’deki domes Zekeriyaköy kadınlarının çabasız savaşından sıkıldıysanız Sosyetik Ev Kadınları’na transfer olmanızı tavsiye ederim. Her şeyin yalan dolanlığı ve asistan Dilan’ın bile rol yapamıyor oluşu bütün gerçeklik algınızı bozarak sizi kendisine bağımlı yapıyor. Üzerine hiç düşünülmemiş gibi duruyor ama sanırım izleyeni bağlamasının sebebi bu kontrolsüzlüğü. Günsel Ülkü’nün sokaktaki yürüyüşünü taklit etmeye başladım öyle söyleyeyim.      

 

BAĞLAN KESKİN   

YORUMLAR




DİĞER HABERLER