Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
River Song, Doctor Who'ya geri dönüyor!

O Doctor’un katili, o Doctor’un karısı! River Song geri dönüyor. 19 Eylül’de 9. sezona merhaba diyecek olan dizinin sevenleri için heyecan verici bir haber. Her sezon alıştığımız üzere 25 Aralık’ta yayınlanan Christmas Özel bölümüyle kendisini bir kez daha göreceğiz.

River Song’un garip bir zaman çizgisi olduğunu hepimiz biliyoruz. En azından izleyenler. Doctor’un onu ilk görüşü, River’ın sonu olmuştu. Alex Kingston’ın canlandırdığı karakteri en son 7. sezonda The Name of The Doctor adlı bölümde izlemiştik. Hani Clara’nın Doctor’un zaman çizgisine atladığı o birçok bilinmeyeni aydınlatan bölümde. Kendisini bir hayalet olarak görmüş olsak da bizi sevindirmişti.

Kendisini ilk defa David Tennant’ın Doctor olduğu ‘Silence in the Library ve Forest of the Dead’ bölümlerinde görmüştük. Kimdi? Neyin nesiydi? Bilinmiyordu. Ama sonrasında hikâyeye dâhil oldu ve şimdiye kadar izlediğimiz ne güzel bölümlerde yer aldı. River Song gençleştikçe, Doctor yaşlandı durdu!

Veeee şimdi tekrar aramızda!

River'ın "Hello sweeti" deyişini, bizi önceden uyararak verdiği "Spoilers"larını özledik.

Peter Capaldi’nin Doctor’uyla kendisini ilk defa bir arada göreceğiz. Kingston bununla ilgili olarak, Doctor Who takımında olmanın gurur verici olduğunu, Peter ile tanıştıklarını ve hikâyeyi okuduktan sonra heyecanlandığını, haliyle yer almak istediğini dile getirmiş.

Moffat ise, Alex Kingston’ın Doctor Who için her zaman özel olduğunu söylüyor. Bizim için de öyle!

Biraz eksikleriyle birlikte River Song’un zaman çizgisine bir göz atmak isteyenler aşağıdaki videoya bakabilirler. Biraz geçmişi yâd etmiş oluruz.

Aşağıda da bir River Song galerisi var. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER