Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Sarah Jessica Parker'ın dizisinden ilk fotoğraf!

İngiliz bir kadınla, Amerikalı bir erkek komedyenin birlikte yazıp oynadıklarıCatastrophe diye çok eğlenceli bir dizi var, haberdarsınızdır belki. Komedyen Rob Delaney diğer komedyen Sharon Horgan'ı twitterdan ikna etmiş birlikte bir dizi yapmaya. Amerikalı adam İngiltere'deyken bir one night stand yaşıyor, o 'one night' 10 geceye uzuyor, sonra adam ülkesine dönüyor, kadın bir bakıyor ki hamile. Haber veriyor adama, o da kalkıp geliyor, ve birlikte bu çocuğu büyütmeye karar veriyorlar. İşler tersten ilerliyor yani. Önce çocuk, sonra evlilik, sonra birbirini tanıma aşaması. İkinci sezonu yeni başladı, dizinin yaratıcı ve oyuncuları da her geçen gün daha fazla tanınıyor, seviliyor. Peki bütün bunların Sarah Jessica Parker'la ilgisi ne? 

İşte Sex and the City yıldızının ekrana ve HBO'ya döndüğü dizi Divorce (yani Boşanma), Catastrophe yaratıcılarından Sharon Horgan'ın eseri. Dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenen SJP, ansızın hayatını ve evliliğini elden geçirmeye karar veren ve temiz bir başlangıç yapmanın o kadar da kolay olmadığını gören Frances'i canlandırıyor. 

Yukarıdaki fotoğraf da dizinin ilk resmi fotoğrafı. Lafını sakınmayan, zeki bir kadının eseri olan Divorce'u izlemek için sabırsızlanmaya başladık bile. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER