Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Savcı Turgut'un oyunu dengeleri değiştirecek mi?

Üçüncü sezonunda da heyecanı hiç dinmeyen Karadayı’da Savcı Turgut’un dönüşünün yarattığı fırtına devam edecek. Karadayı’nın 96. bölümü; kendini herkese Korkut Ölmez olarak tanıtan Turgut’un yeni oyunlarını ekrana taşıyacak.

Yeni bölümde Mehmet Saim’in adeta korkulu rüyası olan Turgut’la karakoldaki karşılaşması unutulmaz anlara sahne olacak. Geri dönüşüyle dizideki tüm dengeleri değiştiren Turgut’un akıl almaz oyununu çözmek için Mahir ve Feride yeni bir yola girecekler.

BELGİN’İN YENİ ORTAĞI KİM?

Mahir’in Turgut’un esrarengiz kimliğinin altında yatan gerçekleri ortaya çıkartmak için araştırma yaptığını duyan Belgin yardım elini uzatacak. Karadayı’ya aşkını her fırsatta açıkça dile getiren Belgin yeni iş ortağıyla sır dolu dünyasına bir gizem daha katacak. Belgin’in yeni ortağı kim sorusu Karadayı’nın heyecan dozu yüksek sahneleriyle izleyiciyi şaşırtacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARADAYI”  96. bölümüyle 2 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de Atv’de...

ETİKETLER : karadayı , savcı turgut , atv , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER