Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Semih ve tımarı

Survivor’da iki haftaya adalar birleşecek. Birleşme partisi falan da olacak. Gönüllüler 13 gündür aç. Ünlüler genel olarak kazanıyor ve öyle de devam edecek gibi görünüyor. Gönüllüler tam kazanacak gibi oluyor sonra bir şanssızlık yaşanıyor ve yine kaybediyorlar. Yine iyi dayanıyor gönüllüler, ben onların yerinde olsam önce kavga çıkarır ardından zırıl zırıl ağlardım.

Yattara atttığını vuran bir tip, yalnız o şekilleri birleştirmede pek iyi değil. Yine de fena sayılmaz, Kısmetse Olur’un Ceyda’sı bu programa katılsa o tabladaki seramikleri 1.5 saatte falan anca birleştirirdi.

Ünlüler yine yemek yiyor.

Biliyorsunuz Nagihan “ben niye Yunus ve Tuba’yı sırtımda taşıyorum?” dedi ve yetmezmiş gibi gidip Avatar Atakan’la birlik oldu. Bu durum elbette Tuğba Özay’ı incitti. Nagihan sanıyor ki, Survivor’da birinci gelmek performansla bağlantılı. Halbuki oylama öyle değil, seyirciler bilhassa hakir görülen kişilerden yana taraf olabiliyor. Tıpkı Tuba Özay’ın birinci gelmesi gibi. Birincilik de Tuba’ya yaradı, kadına bir küşayiş geldi, oyunlarda açıldı sanki.

Yunus’a gelince; o, takımın dolgu maddesi gibi. Patlayınca stepne olarak onu koyuyorlar ama yine de patlıyor.

Ada kanseri, şey, konseyi

Neyse bunları geçelim, esas olay Semih ve Zafer arasında gerçekleşti. Zafer’in . Semih’in üzerine yürüdüğünü, araya adamlar girdiğini gördük. Bu itiş kakışın sonunda ne oldu,  Semih ve Zafer arasında ne geçti tam olarak göstermediler ama ada kanserinde Acun,  Zafer’in ada güvenliğini tehdit ettiğini düşündükleri için diskalifiye olduğunu açıkladı. Başından beri bunu kurguladınız, ardından sonunda olması beklenen oldu. Ne diyeyim yani? Zafer tepkilerini kontrol edemeyen biri, yüzüne kumlar falan atıyor bunu da biliyoruz.  Acun yayıncılık kuralları gereği her şeyi tam olarak yayınlamıyoruz diyerek hepimizi ekranda merak içinde bıraktı. Belki  arkadaşlar araya girmiş olabilir ama eminim ki Zafer ilk fırsatta Semih’le hesaplaşacak, zaten birden fazla kere “Dışarıda seni bitireceğim,” dedi. Zafer’i de anlamak lazım, açlık tesir ediyor bir süre sonra Semih’i kızarmış tavuk gibi görmeye başlamış olabilir. İyi ki araya birileri girdi, yoksa ekmek arası yapabilirdi onu.

Olay çift Zafer ve Semih. Olan Zafer’e oldu. Semih, konseyde sakalını kaşıyıp oturmaya devam ediyor.

Bu yetmezmiş gibi Acun ikinci bombayı patlattı ve Semih’in Gönüllüler takımından alınarak bundan sonra Ünlüler’in arasına katılacağını açıkladı. Takım arkadaşlarıyla anlaşamadığı, adada sürekli bir şiddetsel gerilim yaşandığı için bunu daha fazla zorlamanın gereği olmadığını söyledi.

Tuğba Özay,ünlüler takımının SMS birincisi oldu.  Nagihan’ın küçümseyen açıklamalarının ardından bu birincilik iyi bir cevap oldu sanki.

Ardından da Semih’i konseye aldılar. Semih’in pırıl pırıl, elini kolunu sallayarak geldi. Geldiği günden beri herkesi sinirlendiren Semih’in gitmesine Gönüllüler takımındaki arkadaşları sevindi. Bir tek Gizem, kısmen üzüldü ve onun yanında olduğunu belirtti.

Semih çok hasarlı bir tip belli. Başına neler geldi bilmiyoruz. Tek bildiğimiz çok destekçisi olması ve oylamada baskın çıkması. Konseyde Semih’in aralarına katılmalarıyla ilgili endişesini nasıl yapacağız minvalinde konuşmalarla dile getiren Nagihan, yüz yüze geldiklerinde gelmesine çok sevindiğini söyledi. Yunus ise takım arkadaşlarının onun hakkında neler söylediklerini hemen yetiştirdi. Bakalım
Ünlüler takımından hangisi ne zaman Semih’in üzerine yürüyecek?

YORUMLAR




DİĞER HABERLER