Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Sezen Aksu'dan Delibal'a Özel Şarkı!

 

SEZEN AKSU'DAN DELİBAL'A ÖZEL ŞARKI!

 

Çağatay Ulusoy, Delibal'ın fragmanında davul performansıyla olduğu kadar söylediği şarkıyla da dikkat çekti. Çağatay Ulusoy’un seslendirdiği ve filme özel olarak yapılan “Mutlu Sonsuz” isimli şarkının sözleri Sezen Aksu'ya müziği ise Sezen Aksu ve Ozan Bayraşa imzası taşıyor.

Delibal'ın konusu ise şöyle:  Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış (Çağatay Ulusoy), her genç üniversite öğrencisi gibi hayatın tadını çıkarmaktadır. Füsun’u (Leyla Lydia Tuğutlu) ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır…

Kimdir bu kız? Nerede yaşar? Ne yer? Ne içer? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmalıdır. Ulaşır da…Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar…

DELİBAL'DAN NEFES KESEN FRAGMAN!

 

Ay Yapım'ın başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı sinema filmi "Delibal"ın fragmanı ve afişi 1 Ekim'de  izleyiciyle paylaşıldı. Büyük beğeni toplayan tanıtım yayınlandıktan sonraki 1 saat içinde yaklaşık 150 bin kişi tarafından izlendi. Fragmandaki çarpıcı görüntüleriyle merak uyandıran Delibal, yakında vizyona girecek.

 

Aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun'un masalları aratmayan aşkını konu alan Delibal,  seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği Delibal’ın 1 Ekim’de yayınlanan ve filmden çarpıcı sahnelerinin yer aldığı fragman merakı iyice yükseltti. Romantik aşk sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle sinemaseverleri sevindirecek olan Delibal, yakında vizyona girecek.

İşte Delibal'ın fragmanı:

YORUMLAR




DİĞER HABERLER