Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Shonda abla yeni dizin hayırlı olsun. Başarılar dilerim!

ABD’nin ve dünyanın en başarılı yapımcılarından biri olan Shonda Rhimes’ın yeni dizisi The Catch’in ilk bölümü ABC’de bu akşam yayınlanıyor. Bizde de salı gecesi 22:00’de Dizimax Drama ekranında olacak.

Yetenekli yönetmen, yapımcı ve yazar Shonda Rhimes, ekranları 2005’te Grey’s Anatomy ile başlayarak egemenliği altına almış durumda. Öyle ki Perşembe akşamları ABC’de Shonda Rhimes gecesi var denilebilir. Öte yandan ne yapacaklardı ki? Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder …Shonda Abla neye dokunsa hit.

Shonda Rhimes Kasım 2015’te yayımlanan ‘Year of Yes’ kitabı ile kişisel gelişim dünyasına da el attı.

Beyazların ve erkeklerin egemenliğinde olan bir sektörün tüm dinamiklerini değiştirip güldür güldür gelen Shonda Rhimes, TIME’ın Dünyanın En Etkileyici İnsanları listesine 2007, 2013 ve 2015 olmak üzere üç kez girdi. Grey’s Anatomy ile 2006 ve 2007’de iki kere Emmy Ödüllerine aday gösterildi.

Rhimes’ın yapım şirketi olan Shondaland dizilerinin ortak özelliği, merkezinde kendisine yanlış yapılmasını affetmeyen, sağlam bir kadın karakterin olması ve onların adalet arayışı. Shonda Rhimes, People dergisine verdiği röportajda “başarının herhangi bir formülü olduğunu düşünmüyorum, yalnızca kendi izleyeceğim bir şey yapmaya çalışıyorum,” diyor.

Bu akşam yayınlanacak yeni dizi The Catch’e gelecek olursak, Alice Vaughan (Mireille Enos) en yakın arkadaşı Valerie (Rose Rollins) ile Anderson/Vaughan güvenlik şirketinin ortağıdır, Los Angeles’ta özel dedektif olarak çalışmaktadır. İşler tıkırında giderken bir gün çok sevdiği nişanlısı Christopher Hall’un (Peter Krause) dolandırıcı olduğu ve kendisini soyduğu ortaya çıkar.

Alice’in hikayesini Ebru Gündeş’in “sevme kızım yanarsın diye söylerdi annem/girme aşk kapısından güler sana elalem” nakaratı eşliğinde izleyeceğiz.

Meğer o Christopher sandığı adam, Benjamin Jones’muş. Benjamin’in çeşitli  dolandırıcılardan oluşan bir ekibi varmış. Alice’den milyon dolarlar çaldığı yetmezmiş gibi bu ekibin üyelerinden biri de Ben’in gerçek karısı Margot (Sonya Walger) imiş. Oy dağlar! Bitmedi, bu dolandırıcılar yalnızca Alice’in paralarını değil çok daha fazlasını hedeflemekteler. Ancak Ben’in de kafası biraz karışık. Alice’e karşı boş değil gibi.

Bundan sonrası tahminen Alice’in adım adım Ben’in peşine düşmesi, kendisinden çalanların burnundan fitil fitil getirmesi ama arada boş bulunup Ben’in tatlı sözlerine kanması şeklinde ilerleyecek. Ben, dünya nüfusunun çoğunluğu gibi  Shonda Rhimes ne yapsa izlerim. Bakalım The Catch nasıl, hep birlikte göreceğiz. Bu arada Shonda Abla şimdiden yeni dizin hayırlı olsun, başarılar dilerim.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER