Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Show TV’nin yeni yarışma programı Bugün Yıldız Benim Pazartesi günü başlıyor!

Show TV’de 23 Mart'ta, “Bugün Yıldız Benim”  adlı yepyeni bir yarışma program başlıyor. Daha önce ekranlarda hiç benzeri yayınlanmayan, özgün formatıyla izleyicilerle buluşacak olan “Bugün Yıldız Benim” bahar ekranın da vazgeçilmezlerinden olacak.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un, jüri üyeliklerini de Hakan Akkaya, Songül Karlı ve Mert Ekrem’in yapacakları programda; 15 bayan Türkiye’nin yıldızı olabilmek için yarışacaklar. Program hafta içi her gün saat 16.00’da canlı olarak ekrana gelecek.

“Sesime güveniyorum!”, “Sahne performansımla herkesi büyülerim!”, “Giydiklerimle olay yaratırım!” diyen ve kendine güvenen 15 bayan, “Bugün Yıldız Benim”de ter dökecek. Güven Baran, Ender Gündüzlü ve Fatih Ertur’un vokal koçluğunda her hafta farklı şarkıları çalışacak yarışmacılar, hem sahne performansları hem de sesleriyle değerlendirilecekler. Hafta içi her gün 3 yarışmacının performansları canlı yayınla ekrana gelecek. 12 yarışmacının değerlendirmelerini de dinleyecek olan jüri üyeleri, performanslara 10 üzerinden puan verecek. Hafta içinde alınan puanların da değerlendirmeye katıldığı cumartesi günlerine damga vuracak gala gecesinde, jüri kararıyla bir yarışmacı canlı yayında büyük ödüle veda edecek. 

RTV Film Prodüksiyon tarafından hazırlanan “Bugün Yıldız Benimbirbirinden renkli yarışmacılarıyla ve sanatının zirvesinde jüri üyeleriyle Show Tv ekranlarında fark yaratacak. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER