Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Survivor 2017: Ben buraya niye çıktım?

Kışın en soğuk günlerine denizi, kumu getiren; dizi sektörünün en büyük kabusu Survivor oldukça iddialı şekilde başladı. Acun bu sezonun en zor Survivor olacağını nedenleriyle birlikte açıkladı. Aynı zamanda hem en güçlü gönüllüler takımı hem de en güçlü ünlüler takımının bu sezon yarıştığını da söyledi. Bu iddiaya ve ilk bölümde yaşananlara göre dikkat çeken on yarışmacının adaya neden geldiklerini tahmin edelim mi?

 

Serhat Akın

Hırsıyla çok iş yapacak ama çok da konuşacak. Bu yüzden takımındaki bazı kişileri acayip rahatsız edecek. Olası bir gruplaşmada taraflardan birinin başını çekmesi muhtemel. Hız gerektiren oyunlarda takımın en iyisi olacak. Futbol oyunu geldiğinde çok güzel bir golü var kesinlikle. Ama daha rakiple konuşan takım arkadaşını bile fırçalıyorken finale kadar yürümesi zor. Serhat buraya finale yakın bir yerde elenmek için çıkmış.

 

Furkan Kızılay

Yeni nesil genç oyuncular gibi spor salonundan çıkmayan bir tip olmadığını ilk yarıştan gösterdi ama zamanla form tutacak. Kimse ona Furkan demeyecek, Havuç lakabıyla tekrardan özdeşleşecek. Yakında konuşmaya da başlayacak. Daha ufukta final görünmezken, ortalarda bir yerde elenecek. Gelecek sezon da TV8’de programı var kesin. Furkan buraya Acun’la çalışmak için çıkmış.

 

 Eser West

Sakarlıkla kendi kendini sakatlamazsa çok oyun alacak. Erdi’yle birlikte rakibi en çok sinir eden kişi olacak ama oyunlardaki başarısıyla tutunmaya devam edecek. Kazandıkça coşacak, kaybettikçe sinir edecek. Adada en az üç kere “Listen to me!” çekecek, konseyde Acun’la konuşurken de bir anda İngilizceye bağlarsa tadından yenmez. Finale kadar gidebilir. Seneye de kesin zeki bir yapımcı dizi ayarlar. Eser buraya star olmak için çıkmış.

 

 Tarık Mengüç

Parkurların yarısını kazanıp yarısını kaybedecek rakibine göre ama asla çok iddialı olamayacak. O yüzden şakşuka dansını bazen görüp bazen göremeyeceğiz ama yaş muhabbeti çevirdiğini sürekli duyacağız. Saç örgülerinin neden mahvolmadığı üzerinden de Survivor’ın sahteliğini uzun uzun tartışacağız. Kazanma ihtimali de görünmüyor. Tarık buraya bize Survivor’ı sorgulatmak için çıkmış.

 

 Çılgın Sedat

Yaşına göre oldukça etkin görünüyor ama ilk girdiği yarışı bitirmeden bayrağı almasına bakarsak da bu çılgınlıkları yarışlara mal olacak ama çok dikkat çekmeyecek. Zira çok yakında felsefi konuşmalarla hipnoza başlayacak. Sedat buraya konuşarak etkin olmaya çıkmış.

 

 Sema Apak

Hem güç kuvvet hem de hızla Survivor tarihinin en iddialı kadın yarışmacısı olacak. Hırsını yarışmalara saklayabilirse finale kalmasına evi arabayı bastıracak. Çok yarış kazanacak çok da antipati toplayacak. Sema buraya kazanmaya çıkmış.

 

Denisa

Başladığı gibi çok iddialı olmaya devam edecek. Büyük resimden çok o anki yarışı kazanıp bunu kutlamayla ilgilenmeye devam edecek. Yarışmanın ortalarını görür ama finale kalmasına imkan yok. Yarış kazandığı müddetçe değişik kutlama danslarını konuşturacak. Denisa buraya kutlama yapmaya çıkmış.

 

İlhan Mansız

Kaptan olacak. Hırsını yarışmalarda tutacak, adada olabildiğince az konuşacak. Tıpkı futbol kariyeri gibi. Milli kahraman olduğu için rakipten sürekli saygı görecek, kendisine laf eden herhangi birinin seyirci desteği otomatik olarak düşecek. Seyirci oyu gerektiren her tür elemede güvende olacak. Bitmiş dizleriyle buz pateni kariyerine soyunmuştu, eğer o dizler izin verirse finale yürüyecek. Tişörtünü her çıkardığında da Beşiktaşlılara özlemle bir of çektirecek. İlhan buraya bana Survivor’ı izletmek için çıkmış.

 

Erdi Ünver

İlhan’la uğraştığı için Survivor’a gelmesini sağlayan seyirci desteğini hızla kaybedecek. Geçen yıl Semih’in uzun süre devam etmesini sağlayan psikolojik baskıya dayanan stratejisi takım oyun kaybetmeye başladıkça kendisine dönecek. Defoları her geçen gün takımın başına daha fazla iş aşacak çünkü o göbekle, o hantallıkla yarış kazanma şansı yok. Adada kulise erken başlarsa uzun süre kalabilir. Erdi buraya antipatikliğin tanımını yeniden yapmak için çıkmış.

 

Seda Demir

Oyun kazandırması mümkün değil. Sesi şimdilik fazla çıkıyor ama açlıktan ilk ağlayan o olacak. Survivor için o kadar uygun değil ki girdiği ilk konseyde elenecek. Seda buraya ne yapmaya çıkmış kendisi bile bilmiyordur.


 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER