Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
The Blacklist: Sadece Elizabeth Keen
 
Kuzuların Sessizliği diyoruz, The Following diyoruz. İkisini de seviyorsanız, The Blacklist’i kaçırmayın diyoruz. Hiç olmadı, James Spader’ın şahane oyununu izlersiniz

 

ABD’nin ulusal kanallarından NBC, bu sezona da insanlığı alıştırdığı üzere yine çok sayıda yeni diziyle girişini yaptı. Hatta bu okuduğunuz yazı yayına girene kadar Ironside ve Welcome to the Family dizilerini iptal bile etti. Ama tabii başında sürekli kara bulutlar da dolaşmıyor bu zat-ı muhteremin. Medyanın daha başlamadan öncedir bayağı ilgi gösterdiği The Blacklist, aldığı yorumlar ve reytinglerin desteğiyle tam sezon onayını alarak 22 bölüme uzadı.

Bu noktadan itibaren lafı daha fazla uzatmadan konuya gireyim. Nasıl bir şey The Blacklist ilk dört bölümü itibariyle? Öncesinde kendisine yabancı olanlar için kısaca bir özetleyeyim diyorum: Eskinin devlete bağlı ajanı Raymond “Red” Reddington, yıllar içinde FBI’ın en aranılan suçlularından biri haline gelmiştir. İşte böylesi bir adam bir gün teslim olmaya karar veriyor, dahası uzun süredir ölü olduğu düşünülen terörist Ranko Zamani’nin yakalanması için işbirliği teklif ediyor. Ama tek bir şartla: 

 
Sadece Elizabeth “Liz” Keen’e konuşursa...
ETİKETLER : Aytaç Kara
YORUMLAR




DİĞER HABERLER