Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
The Walking Dead 6. Sezonuyla 12 Ekim’de FX’te!

Her yıl kendi izlenme rekorunu kıran fenomen dizi The Walking Dead’in heyecanla beklenen 6. sezonu, 12 Ekim Pazartesi 21.30’da Amerika yayınından sadece 1 gün sonra FX ekranlarında yerini alıyor. Dizinin başyapımcı ve yaratıcısı Robert Kirkman, yeni sezonun hiç olmadığı kadar sert geçeceğini söyleyerek, The Walking Dead hayran kitlesini biraz daha heyecanlandırıyor. 5. sezon finali 16 milyon kişi tarafından izlenen The Walking Dead’in 1,5 saatlik 6. sezon prömiyerine özel bölümünde 654 zombi ekranlara geliyor ve dizinin tarihi boyunca 1 bölümde kullanılan en çok zombi sayısına imza atılıyor.

“The Walking Dead”in 5. sezonu ile, grubun etrafındaki dünya tarafından bazılarının neredeyse kötü adamlar olmasına tanık olduk. Bu noktaya gelene kadar, zorlukları aşmak için inanılmaz güçlü insanlar haline geldiler. Peki kimler oldular?

Altıncı sezon birçok tehditle güvenliği sarsılan Alexandria’da başlıyor. Rick’in grubundaki pek çok kişinin başvurdukları şiddetten geri adım atmaları gerekirken, Alexandria halkının grubumuzun dayanıklılığına yetişmeleri gerekecek. Ancak şimdi Rick’in grubu hayatta kalmaktan daha fazlası için savaşıyor... Evleri için savaşıyorlar ve evlerini ne olursa olsun, her tür tehdide karşı savunacaklar, bu tehdit içlerinden gelse bile.

Alexandria’da yaşayan ve tanıdığımız birçok karakterin karanlık yüzüne şahit olacağımız sürprizlerle dolu bu sezonda, Rick ve Mogan’ın aralarındaki gerilim, dizinin tansiyonunu da belirliyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER