Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
The Walking Dead'in dönüş tarihi belli oldu!

FX “THE WALKING DEAD” 6.SEZONUN 12 EKİM İTİBARİYLE SEZON PRÖMİYERİNE ÖZEL 90 DAKİKALIK BÖLÜMLE TÜM DÜNYADA BAŞLAYACAĞINI DUYURDU

The Walking Dead 6. Sezonu Türkiye’de Amerika yayınından sadece 1 gün sonra 13 Ekim Salı FX’te!

FOX International Channels “The Walking Dead 6. sezonunun 125 farklı ülkede dizinin Amerika yayınından sadece 1 gün sonra prömiyer yapacağını duyurdu, 90 dakikalık özel bölüm tüm dünyada  12 Ekim’de yayınlanacak.

Dizileri Amerika yayınına yakın ve tüm dünyada aynı anda takip etme stratejisi The Walking Dead’in ilk sezonuyla birlikte FIC tarafından öncülük edildi ve hala bu stratejiyi bu kadar büyük çaplı uygulayan tek uluslararası yayın kuruluşu.

FOX International Channels Scripted Entertainment Programming EVP’si Sharon Tal Yguado konuyla ilgili şu şekilde konuştu: “The Walking Dead’in son 5 senede yakaladığı uluslararası derecedeki başarıyı görmek bir açıdan çok mütevazı bir duygu. Oyuncuların, yapımcıların, programcıların, pazarlamacıların gösterdiği yoğun çabanın yanı sıra, dünya çapında sahip olduğumuz hayranlar olmasaydı zombi enfeksiyonu asla bu kadar popüler olamazdı.  Bu yüzden FIC tüm dünyadan hayranların dizinin global etkisinden yararlanabilmesi için bu yakın takip stratejisine devam edecektir.”

Geçen dönemlerde de olduğu gibi dizinin 16 bölümden oluşan 6. Sezonu iki parça halinde yayınlanacaktır, ilk 8 bölümü tüm dünyada 12 Ekim itibariyle başlayacak, diğer 8 bölümü ise Şubat 2016’da ekrana geri dönecektir.

 

1 2 3 4 5 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER