Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
The X-Files başlıyor!

Bir popüler kültür fenomeni olan The X-Files 13 senelik aranın ardından, Amerika yayını ile aynı anda, 25 Ocak Pazartesi 05.00’da, aynı gün tekrarı ile 23.30’da Foxcrime ekranlarına geri dönüş yapıyor.

1993’ten başlayarak yayınlanan dokuz sezonu ile kült diziler kategorisinde en üst sıralara oturan, 16 Emmy, beş Altın Küre, bir Peabody ödülüyle beraber daha pek çok başarıya imza atmış fenomen dizi The X-Files, bu kez altı bölümlük bir mini dizi olarak karımızda olacak.

The X-Files’ın konusu, biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully’nin gizli güçlerin onların tüm çalışmalarına engel olurken, garip ve açıklanamayan olayları araştırmasına dayanıyor. X-Files adı verilen, açıklanamayan dosyalar ünlü aktör David Duchovny’nin canlandırdığı Mulder ve Gillian Anderson’ın canlandırdığı Scully tarafından araştırılırken paranormal fenomenlerin, cevapların altında yatan gizli neden olduğu anlaşılıyor. Dizinin diğer efsane oyuncularından Mitch Pleggiyine Mulder ve Scully’nin yöneticisi Walter Skinner’ı canlandırıyor. William B. Davis ise “sigara içen adam” rolüyle geri dönüyor. “İnanmak isteyenlerin” heyecanla beklediği diziye kavuşmaya çok az kaldı.

Ve yayına bu kadar az zaman kala dizinin ilk bölümün bizde daha önce duyurulan yayın tarihi ve saati değişti.

 Bu fotodaki tarihi ve saati UNUTARAK, yeni tarih ve saate odaklanıyoruz. Onlar da şöyle: ABD’yle aynı anda 25 Ocak Pazartesi 05:00’da ilk bölüm, 26 Ocak Salı 05:00’da ikinci bölüm yayınlanıyor. Üçüncü bölüm ve diğer bölümler ise salı sabahları 05:00’da Foxcrime ekranlarında olacak. Tekrar bölümler de akşam 23:30’da.



YORUMLAR




DİĞER HABERLER