Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
“Tom Aikens ile İstanbul’un En İyileri” Nat Geo People’da

Ünlü şef Tom Aikens’ın en iyi restoranları keşfe çıktığı Tom Aikens ile İstanbul’un En İyileri, 2 Ekim’den itibaren her Cuma, 20.00’de Nat Geo People ekranlarına geliyor.

İngiliz şef Tom Aikens’ın İstanbul’daki mutfak maceralarını anlatan Tom Aikens ile İstanbul’un En İyileri’nde, Tom’un İstanbul’da bir restoran açtıktan sonra en iyi malzemelerle bu şehrin kültürel tarifini öğrenmek için çıktığı yolculuk ekranlara taşınıyor. Nat Geo People’da ekranlara gelecek olan programın her bölümünde Türk mutfağının ya da sektörün önemli isimlerinin rehberliğinde şehrin farklı noktalarında, renkli damak tatlarını deneyen Tom Aikens, öğrendiği yeniliklere yorumunu katarak kendi özgün reçetesini oluşturuyor.

Tom Aikens, İstanbul sokaklarında gezerken, şehir kültürünü temsil eden restoranların mutfağında gizli malzemeleri keşfediyor ve bu lezzetlerin hangi yöntemlerle yapıldığını öğreniyor. İngiliz şefin Türk mutfağını keşfederken yaptığı ziyafet karşısında izleyicilerin iştahının kabaracağı ve çok özel mutfaklara konuk olacağı Tom Aikens ile İstanbul’un En İyileri, Nat Geo People ekranlarında yerini alıyor.

Tom Aikens ile İstanbul’un En İyileri, 2 Ekim’den itibaren her Cuma, 20.00’de Nat Geo People’dabaşlıyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER