Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Winona Ryder Netflix’in yeni dizisinde başrol oynayacak

APWinona Ryder’ı Friends’de Rachel’ı yıllardır unutamayan lezbiyen aşık olarak hatırlayanlarınız vardır. Dıngıldayan hindistan cevizleri ve Melissa Warburton. The Simpsons’a sesini vermesi, çeşitli dizilerde bir bölümlük roller ve Saturday Night Live’ı saymazsak Winona Ryder’ın televizyon hikayesi kendisinin oynadığı müthiş film Reality Bites’daki Lelaina’ın televizyon yolculuğu kadar kısa.

Duyduk ki kendisi öyle bir bölümlük rollerde falan değil, Netflix’in fırına yeni attığı bir saat uzunluğunda 8 bölümden oluşan ve 2016‘da gösterilecek olan bir dizide başrol oynayacak. “Bir neslin aklını başından alan 80 klasiklerine aşk mektubu” alt başlığıyla duyurulan gizemli ve biraz da doğaüstü öğelerin yer aldığı drama Montauk, Duffer kardeşlerin elinden çıkacak.

Montauk’ta 1980 yılında bi çocuk kaybolur. Ve kaybolan çocuğun annesi rolünde izlediğimiz Winona Ryder’ın oynadığı karakter kendini olağanüstü, esrarlı olayların, korkutucu doğaüstü güçlerin sarmalında bulur. Neyse çok korkarsak dıngıldayan hindistan cevizlerini hatırlarız.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER