Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yeni dizi Limitless FOXCRIME’da başlıyor

Gişe rekorları kıran aynı adlı isimden uyarlanan Limitless, heyecanla beklenen ilk bölümüyle 23 Ekim Cuma günü 20.45’te FOXCRIME’da.

2011 yılında vizyona giren, başrolünde Bradley Cooper’un yer aldığı Limitless filmi şimdi de dizi uyarlamasıyla FOXCRIME ekranlarında. Bradley Cooper’ın yapımcılığını üstlendiği Limitless’ın ilk sezonunda izleyiciler Cooper’ı konuk oyuncu olarak da görüyor. FOXCRIME’ın yeni dizisi Limitless’ın başrolünde ise genç ve başarılı oyuncu Jake McDorman yer alıyor. Filmde de olduğu gibi NZT adı verilen gizemli uyuşturucu hap üzerine kurulu hikayede her bölümde farklı bir heyecan ekranlara geliyor.

Limitless başrol oyuncusu Jake McDorman, dizide iyi niyetli, genç Brian Finch olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gizemli uyuşturucu hap NZT ile arkadaşı aracılığı ile tanışan Brian, daha fazlasını bulmak için girdiği yolda birtakım olaylara karışıyor. FBI’ın da dahil olduğu bir cinayet soruşturmasında şüpheli duruma düşmesi üzerine masumiyetini kanıtlamak için NZT’nin sağladığı tam performans çalışan beyin nöronlarının yardımıyla, cinayeti çözmeye çalışıyor. FBI ile yaptığı işbirliği, iyi niyeti ve NZT’nin sağladığı zeka becerileriyle karmaşık suçları çözmeye çalışan Brian’ın maceraları Limitless’la FOXCRIME izleyicilerini heyecanlandırıyor.

Limitless, heyecanla beklenen ilk sezon bölümleriyle 23 Ekim Cuma günü 20.45’te FOXCRIMEekranlarında başlıyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER