Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Yepyeni platformumuz GAIN geliyor!

Türkiye’nin yeni nesil çevrimiçi içerik platformu “GAİN”, 30 Aralık’ta yayın hayatına başlıyor.

GAİN, kaliteli ve sorumluluk sahibi içerikleriyle kullanıcıların hayatına yepyeni bir video izleme deneyimi sunmayı hedefliyor. Dikey formatıyla, kısa, çarpıcı ve eğlenceli birçok içeriği bir arada sunacak olan platform, aynı zamanda kişiye özel yayın akışı ile kullanıcıların zaman kaybı yaşamadan içeriklere ulaşmasına da imkan sağlıyor. 

Anlamlı ve kazanım odaklı içerikleri temel alarak 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak olan “GAİN”, gelişigüzel dijital içeriklerden sıkılan insanların hayatına güncel ve farklı bir bakış açısı sağlamak için yola çıkıyor.  GAİN, kullanım kolaylığı sağlayan dikey formatta ve kısa içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel sunacağı yayın akışı ile de farklı kategorilerde, yüzlerce zengin içeriği kullanıcılarıyla buluşturacak.

Dizilerden belgesellere, haberden müziğe, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programlarına kadar herkesin kendisine göre bir alternatif bulabileceği “GAİN”de, vakit değerlendirmek için izlenecek yüzlerce içeriğin yanı sıra, Türkiye’nin en önemli kanaat önderleri de yer alıyor.

Gain’de kimler var?

Ahmet Mümtaz Taylan, Berk Keklik, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, , Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Vedat Milor, Dolunay Soysert, MFÖ, Harun Tekin, Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan, Muhammet Uzuner, gibi deneyimli isimlerin yanı sıra dijital çağın en popüler ve kaliteli içerik üreticileri de GAİN’de izleyicilerle buluşacak. 

Bağımsız içerik üreticilerini, farklı düşünceleri, yeni kazanımları ve özellikle güçlü kadınları önemseyen “GAİN”, eşitliği savunan içerikleriyle kullanıcısına hem eğlenceli hem de eğitici bir video izleme deneyimi de vaad ediyor. 

GAİN, izleyicilerin kullanım alışkanlıklarına, video izlemeye ayırdıkları zaman, günlük aktiviteleri ve izlemeyi sevdiği içerikler üzerinden ölçerek, “şimdi ne izlesem?” sorusuna, anlamlı içerikleriyle oluşturduğu kişiye özel yayın akışıyla cevap veriyor.  GAİN, hayata anlam katan, önemli sorunlara dikkat çeken ve bu sorunların düşünülüp tartışılması için zihin açan içerikleriyle, hem sektörde hem de izleyicilerin hayatında bambaşka bir dönemin kapılarını açacak. 

Kullanıcılar, 30 Aralık itibariyle iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan GAİN’e ulaşabilecek.

“MÜCBİR YILBAŞI PARTİSİ” SADECE GAİN’DE!

Hatıralarımızı bugünle buluşturacak Mücbir Yılbaşı’nda Bartu ve Melikşah, sürpriz konuklarıyla birlikte yeni yıla girecek.
Mart 2020’de başlayan ve sonrasında bolca sıra dışı anın yaşandığı, 100’den fazla yayında yüzbinlerce izleyicinin katıldığı bir Instagram yayınına dönüşen Mücbir Sebepler, kendine has üslubuyla Yılbaşı Özel Bölümü’ne imza atmaya hazırlanıyor. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın yapımcılığını üstlendiği Mücbir Yılbaşı, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak.


“2020’nin ne hayrını gördük ki?”
Mücbir Sebepler’in Mücbir Yılbaşı programı ilk kez sosyal medya hesabında değil, Türkiye’nin yeni nesil dijital platformu Gain ’de takipçilerle ücretsiz olarak buluşacak. Programda, 2021 yılı yerine unutulmaz bir yıla geri sayım olacak. İkili 2021 yılına girmekten vazgeçerek, 1991 yılı için geri sayım yapacak.
Ünlü isimlerin de konuk olacağı Mücbir Yılbaşı, 31 Aralık Perşembe akşamı 22:00’dan itibaren GAIN’de!

Peki nasıl izleyeceğiz Mücbir Yılbaşı'nı? 

Çok kolay, ŞURAYA tıklayarak kayıt yaptırıyorsunuz ve davetiyeleriniz 30, 31 Aralık günlerinde mail yoluyla elinize geçiyor. İyi seyirler, yeni yılda sayısız güzel günler ve geceler.... 

 

 



YORUMLAR




DİĞER HABERLER